Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Over Hillstar

Wij helpen bedrijven groeien door zelf constant aan groei te werken

Onze cultuur

Het doel om data te transformeren naar bruikbare informatie leidt uiteindelijk naar verbetering. Die transformatie is een proces dat zich altijd zal blijven herhalen. Hillstar is de partner die dat proces blijft monitoren en desgewenst ook met u blijft aanscherpen. Op die manier haal je alles uit de data die verzameld wordt en zie je dat de hele onderneming operationeel verandert.

Wij halen veel plezier uit verbetering. Met Business Intelligence en Analytics ben je in staat altijd weer een nieuwe stap te zetten.

Gedreven mensen

Blijvend leren

Early BIRDS

Having Fun

Wat we doen

Hillstar heeft zich sinds de oprichting volledig gericht op gestandaardiseerde Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV, AX, D365 Business Central, Finance & Operations en inmiddels ook op Exact Globe

Consultancy

Onze consultants beschikken allemaal over de juiste papieren om onze klanten succesvol inzicht in data te geven. Binnen ons eigen opleidingshuis zorgen we ervoor dat zij constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft en Business Intelligence. 

Development

Onze oplossing BIRDS is volledig in eigen huis ontwikkeld. Het Development team van Hillstar is constant bezig met verbeteringen en uitbreidingen op BIRDS om de standaardoplossing die we bieden steeds breder inzetbaar te maken. Zo helpen we 'Iedereen aan de BI'.

Customer Success

Na de installatie en implementatie volgt het belangrijkste deel: De adoptie! Wanneer er gaandeweg het gebruik van BIRDS verstoringen optreden of nieuwe collega's willen leren hoe zij meer uit data halen staat het Customer Success Team klaar voor assistentie.
300+

Installaties

Hillstar heeft sinds haar bestaan zo'n 300 bedrijven met Business Intelligence geholpen.
40

Medewerkers

Op dit moment werken er 40 mensen dagelijks aan het slimmer maken van klanten.
6

Landen

BIRDS wordt onder andere in het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland en België gebruikt
2012

Opgericht

In 2012 richtten Klaas Mollema en Thomas van Buren Hillstar op. 

5 x FD Gazelle

In 2020 behoren wij voor de vijfde keer tot de snelste groeiers van Nederland. Dat vinden we een enorme eer en voorrecht.
FD Gazellen 2020 logo
Microsoft Partner Gold
Microsoft Gold Partner
Hillstar is Microsoft Gold Partner in de categorieën Data Analytics en Datacenter. Bedrijven krijgen dit predicaat wanneer hun medewerkers beschikken over de juiste Microsoft certificaten. Zo kunt u er als klant vanuit gaan dat u er mensen aan uw BI-omgeving werken met kennis van zaken. 

Bekijk BI Vacatures

Word Hillstariaan en spreid je vleugels uit met BIRDS.
Bekijk banen

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonflagprinterexitgraduation-hatfilm-playlocationcalendar-fulllaptoprocketclockunlink