Talen

Business Intelligence & Analytics voor IT

Inzicht in data voor iedere rol, iedere afdeling en uit elke bron!

Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is. Dat is heel fijn om snel een start te maken. Ervaring leert dat er echter vaak wensen komen. Dan is het fijn dat je zelf ook simpel en snel rapporten kunt bouwen en delen binnen de onderneming. Vervolgens zijn er meerdere rapportagetool waar onze oplossing mee werkt. Zo is er een standaard connectie met Excel en Power BI.

 

BI helpt je direct deze doelen te bereiken:

  • Snel nieuwe rapportages te bouwen
  • Betrouwbaarheid van data verbetert
  • Legacy data altijd bij de hand
  • Data centraal vastgelegd
  • Snel, intuïtief en diepgaand te analyseren

Bekijk hoe een BI dashboard eruit ziet

Schrijf je in voor een webinar voor slimmere Power BI dashboarding

Verkoop een beter product

Hoe constant is de kwaliteit van uw product? Door dat centraal te registreren en daarop te rapporteren weet je zeker dat de klant altijd een constante kwaliteit ontvangt en de prijs daarbij past.

Levering verbetert

Doordat BI zicht geeft op het hele productieproces en alerts je waarschuwen wanneer een leverancier bijvoorbeeld te laat dreigt te leveren, is jouw klant beter geholpen. Hij heeft zijn product op tijd!

Kostenbesparend

Business Intelligence werkt kostenbesparend op veel bedrijven. Dat komt doordat allerlei processen slimmer en efficiënter worden. Bijvoorbeeld een betere capaciteitsplanning.

“We hebben nu het inzicht dat we nodig hebben om te groeien”.

Freek Wessels, Finance at Tony’s Chocolonely

Tony’s is een snelgroeiend bedrijf. Om die groei te kunnen laten doorzetten hadden wij niet meer genoeg aan de platte data uit Microsoft Dynamics NAV. Om onze keuzes goed onderbouwd te kunnen maken hebben we daarom gekozen om met een Business Intelligence oplossing te gaan werken. We wilden sneller dwarsdoorsnedes kunnen maken en betere managementinformatie krijgen.

  • Aanbod veel beter afgestemd op vraag
  • Resultaten marketing beter te volgen
  • Data in het hart van de organisatie gezet

Lees de hele BI klantcase

Schrijf je in voor een webinar voor slimmere Power BI dashboarding

Hoe ziet jouw data eruit in een interactief dashboard?

Bekijk onze Power BI demo en ervaar hoe gemakkelijk data inzichtelijk wordt!

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Over Business Intelligence

Business Intelligence kun je steeds meer zien als een paraplubegrip voor onder andere Customer insights, Stock management en Marketing intelligence. Daarmee kies je er met BI voor om je hele onderneming een boost te geven. Jouw rol als IT-verantwoordelijke kun je een stuk beter inkleden doordat je jouw ‘klanten’ veel beter van inzicht kunt voorzien. Doordat we standaard al veel dashboards meeleveren, zorgen we voor een kickstart van uw Business Intelligence project.

Meer achtergrond nodig? Bekijk onze blogs!

Is Power BI de vervanger van Excel

Met de komst van Power BI, zullen we nog niet allemaal massaal afscheid nemen van Excel. Er verandert echter wel het een en ander. We hoeven bijvoorbeeld…

hillstar-ipad-tablet-touch-business-intelligence

Data transformeren naar visualisaties is een kunst. Als je het goed doet is de impact die je met de visualisatie kunt bereiken een stuk groter dan wanneer je…

Business Intelligence en Predictive Analytics Wat kunnen we leren van de politie?

Het Criminaliteits Anticipatie Systeem (CAS) voorspelt waar en wanneer er op een plek een inbraak of roof plaatsvindt. Wat kunnen wij daar als bedrijfsleven van leren?