Talen

Business Intelligence en Analytics voor dienstverlening

Waar is je klant mee bezig en hoe help je hen het best?

Als dienstverlenende organisatie wil je je klant zo goed mogelijk kennen. Het bekende 360 graden klantbeeld. Is jouw product wel relevant voor de klant? En welke factoren spelen daar een rol bij? Business Intelligence helpt je onder andere daar antwoorden op te krijgen.

 

BI helpt je direct deze doelen te bereiken:

  • Volledig klantbeeld
  • Effectiever samenwerken tussen afdelingen
  • Betere marges op diensten/producten
  • Klachten inzichtelijk maken
  • Voorspel problemen en reserveer capaciteit
Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe

Verkoop een beter product

Hoe constant is de kwaliteit van uw product? Door dat centraal te registreren en daarop te rapporteren weet je zeker dat de klant altijd een constante kwaliteit ontvangt en de prijs daarbij past.

Levering verbetert

Doordat BI zicht geeft op het hele productieproces en alerts je waarschuwen wanneer een leverancier te laat dreigt te leveren, is jouw klant beter geholpen. Hij heeft zijn product op tijd!

Kostenbesparend

Business Intelligence heeft een kostenbesparend effect op productiebedrijven. Dat komt doordat allerlei processen efficiënter worden. Bijvoorbeeld een betere capaciteitsplanning.

“We krijgen nu snel inzicht in onze data”.

Michiel Remigius, Manager Financiën en Control

Business Intelligence voor Dienstverlenende bedrijven

‘Onze business controllers waren veel tijd kwijt met het samenstellen van de rapportages, in plaats van met analyse van de data. Dat hebben we nu bewerkstelligd. De informatie is nu beschikbaar voor de managers en onze businesscontollers zijn in staat meer toegevoegde waarde te leveren’.

  • Meer grip op financiële ontwikkelingen
  • Rapportage kost veel minder tijd en is compleet
  • Informatie uit meerdere bronnen ligt centraal in organisatie

Lees de hele BI klantcase

Iedere rol binnen het productiebedrijf voorzien van relevante data

IT

Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen…

Supply Chain

Hoe weet je of een proces efficiënter kan? In ieder geval niet door de machines maar gewoon te laten draaien zonder naar de data te kijken. Misschien is er een dalende trend in productie zichtbaar als je iets met de machinedata zou doen.

Hillstar Power BI specialisten

Hoe ziet jouw data eruit in een interactief dashboard?

Bekijk onze Power BI demo en ervaar hoe gemakkelijk data inzichtelijk wordt!

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Van der Pol Hillstar BI4Dynamics

Met Business Intelligence van Hillstar hebben we dagelijks inzicht in de belangrijkste zaken, zoals in- en verkopen, productie en omzet-resultaten. Nu kunnen we ook veel beter zien of we op koers liggen om het doel van onze strategie ook daadwerkelijk te behalen. We volgen wekelijks wat er geproduceerd is en kunnen ons direct aanpassen op de resultaten daarvan.

Cups4you werkt met Business Intelligence voor Dynamics AX van Hillstar

We zochten naar betere informatie uit Microsoft Dynamics AX. Business Intelligence stelt ons in staat een stuk flexibeler door onze gegevens te manoeuvreren en analyseren. We kunnen bijvoorbeeld ‘door de tijd’ rapporteren. Dus resultaten van vorige maand tegen die van deze maand afzetten. Vroeger moesten we dan het hele rapport veranderen.

Klantcase Manutan - Hillstar Business Intelligence

We kunnen met deze tool nu enorm goed kijken welke klanten een tijd geleden iets bij ons hebben gekocht en welke aanbiedingen we die klant nu het best kunnen doen. Zo houden we onze klanten ook betrokken bij ons bedrijf. We zien ook dat we klanten nu heel goed in segmenten kunnen indelen en resultaten van mailings heel goed kunnen monitoren.

Wat is Business Intelligence?

Business Intelligence kun je steeds meer zien als een paraplubegrip voor onder andere Customer insights, Stock management en Supply Chain intelligence. Dat houdt in dat je met de keuze voor BI kiest om je hele onderneming een boost te geven. Waar een financiële afdeling eerder veel had aan dit soort tools, heeft de Productiemanager dat nu ook. Doordat we standaard al veel dashboards meeleveren, zorgen we voor een kickstart van uw nieuwe productie-strategie op basis van Business Intelligence. Uiteindelijk hoef je dan niet meer naderhand in te grijpen, maar ben je issues voor. Maak jezelf klaar voor de toekomst.