Talen

Business Intelligence voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365 FO)

Snel en flexibel inzicht in bedrijfsgegevens

Standaard en in korte tijd uitrolbaar

De nieuwste ERP-oplossingen van Microsoft integreren naadloos met de Intelligence tools die zij aanbieden. Binnen Power BI vind je standaard al een aantal rapporten en dashboards. Deze zijn echter beperkt in de informatie die je eruit haalt.

 

Waar Business Intelligence echt waarde toevoegt aan D365 is in het combineren van verschillende databronnen en systemen. Daardoor bekijk je resultaten of gebeurtenissen vanuit meerdere hoeken. ‘Hoe moeten wij onze machine afstellen, zodat we minder bederf hebben’. Het antwoord op die vraag kan flinke besparingen opleveren. 

Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe

Power BI geeft Dynamics ERP een gezicht

VB-Airsuspension werkt met BI voor Dynamics AX/D365FO

Met Power BI zet je data vanuit een complexe structuur om in gemakkelijke rapportages/dashboards. VB-Airsuspension is een innovatief bedrijf in veersystemen voor lichte bedrijfsvoertuigen. Inzicht in hun data levert hen een efficiëntere bedrijfsvoering op. Bekijk de video voor meer informatie.

Data Warehouse solution for Microsoft Dynamics 365

Data Warehouse

Een slimme Business, start met stevige Intelligence. Het fundament van slimmer werken is het Data Warehouse. Hierin komt data uit diverse bronnen en systemen samen en wordt zodanig gestructureerd dat frontend-oplossingen zoals Power BI ze makkelijk uitlezen.

Power BI specialisten

Power BI voor D365

Met een stevige basis is het makkelijk om een breed inzetbare frontend-oplossing te maken. Power BI ziet er mooi uit, maar werkt bovendien intuïtief. Dat zorgt ervoor dat de adoptie van Power BI hoog ligt en dus veel mensen kunnen werken aan een betere onderneming.

Microsoft Azure Analytics specialisten

Data Science & AI

De toekomst is beschikbaar met Azure Analytics. Zet bijvoorbeeld Machine Learning in om snel door 20 jaar aan data te lopen en ontdek de trends die daarin te zien zijn. Predictive Analytics en Predictive Maintenance zijn daarmee ook in te zetten. Microsoft Azure Analytics stack biedt hiertoe alle capaciteiten.

Van het traditionele lijstje naar inzicht in trends 

Van data in de cloud naar inzicht in concrete resultaten

Business Intelligence is niet alleen een tool. Het is een strategie. Door te starten met de centrale vraag, ‘Waarom gebeurt iets?’, kom je tot inzichten die je eerder niet zag. Wanneer je dat toepast op je eigen onderneming kan die vraag bijvoorbeeld zijn ‘Waarom ligt product 2034 nog steeds in het magazijn?’. Met Business Intelligence zie je snel en gemakkelijk wie dat product heeft ingekocht en op welk moment. Zo leer je snel wat de doorlooptijden van artikelen zijn, welke klanten nog moeten betalen en hoeveel marge je uiteindelijk hebt overgehouden aan een actie die je hebt gedaan. Zie nog maar eens een kloppende marge uit Dynamics te krijgen nadat de helft van een bepaald artikel retour is gekomen.

Lees meer over inzichten, data en nieuwe technologie in ons BI Blog