Talen

Business Intelligence en Analytics voor bouwbedrijven

Volg projecten van handtekening tot opening

Start met standaard rapportages voor Bouw, GWW/Infra en Installatietechniek

Met Business Intelligence komt data uit verschillende disciplines samen. Zodoende houd je grip op het volledige project. Met BI zie je wat er in het verleden beter kon,  controleer je hoe het nu gaat en uiteindelijk zie je wat de voorspelling van de huidige koers is. Van rapportage, naar analyse, naar voorspelling. Onze oplossing is geoptimaliseerd voor iedere rol binnen de onderneming. Zo heeft iedere afdeling het inzicht in de dagelijkse praktijk dat nodig is om processen te verbeteren.

 

BI helpt je direct deze doelen te bereiken:

  • Calculatie wordt efficiënter
  • Projectbewaking visueel inzichtelijk
  • Meer grip op materieel  (Waarde, plaats, normering)
  • Per project verder inzoomen op details
  • Finance rapportage snel, flexibel en betrouwbaar
Hillstar standaard Power BI oplossingen

Bewaak projecten beter

Houd bij hoeveel materieel er wordt geboekt en zie aan het eind van een project direct waar de winsten en de verliezen liggen. Doordat u constant op de hoogte bent, blijven projecten binnen gestelde marges.

Levering verbetert

Doordat BI zicht geeft op het hele productieproces en alerts je waarschuwen wanneer een leverancier te laat dreigt te leveren, is jouw klant beter geholpen. Hij heeft zijn product op tijd!

Kostenbesparend

Business Intelligence heeft een kostenbesparend effect op bouw-, GWW/Infra en installatiebedrijven. Dat komt doordat processen efficiënter worden. Bijvoorbeeld een betere capaciteitsplanning.

“Iedere persoon in de organisatie ziet de gegevens die voor hem of haar relevant zijn”.

Laurens Potters, Controller

We werken met 4PS Construct en houden daarin ons hele proces bij. Van sales tot de bouwprojecten die we doen. In de oude situatie moesten we veel Excel sheets koppelen en grafieken maken. Nu hebben we met een druk op de knop gegevens bij de hand en hebben we voor verschillende rollen diverse dashboards. Iedereen kan dus zo aanvinken wat ze willen zien en hoe ze het willen zien in Power BI!

  • Rapportage kost veel minder tijd
  • Er is veel meer flexibiliteit in rapportagemogelijkheden
  • Kostenbesparing door meer efficiëntie

Lees de hele BI klantcase

Iedere rol binnen het bouwbedrijf voorzien van relevante data

IT

Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen…

Supply Chain

Hoe weet je of een proces efficiënter kan? In ieder geval niet door de machines maar gewoon te laten draaien zonder naar de data te kijken. Misschien is er een dalende trend in productie zichtbaar als je iets met de machinedata zou doen.

Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe

Hoe ziet jouw data eruit in een interactief dashboard?

Bekijk onze Power BI demo en ervaar hoe gemakkelijk data inzichtelijk wordt!

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Van der Pol Hillstar BI4Dynamics

Met Business Intelligence van Hillstar hebben we dagelijks inzicht in de belangrijkste zaken, zoals in- en verkopen, productie en omzet-resultaten. Nu kunnen we ook veel beter zien of we op koers liggen om het doel van onze strategie ook daadwerkelijk te behalen. We volgen wekelijks wat er geproduceerd is en kunnen ons direct aanpassen op de resultaten daarvan.

Cups4you werkt met Business Intelligence voor Dynamics AX van Hillstar

We zochten naar betere informatie uit Microsoft Dynamics AX. Business Intelligence stelt ons in staat een stuk flexibeler door onze gegevens te manoeuvreren en analyseren. We kunnen bijvoorbeeld ‘door de tijd’ rapporteren. Dus resultaten van vorige maand tegen die van deze maand afzetten. Vroeger moesten we dan het hele rapport veranderen.

Klantcase Manutan - Hillstar Business Intelligence

We kunnen met deze tool nu enorm goed kijken welke klanten een tijd geleden iets bij ons hebben gekocht en welke aanbiedingen we die klant nu het best kunnen doen. Zo houden we onze klanten ook betrokken bij ons bedrijf. We zien ook dat we klanten nu heel goed in segmenten kunnen indelen en resultaten van mailings heel goed kunnen monitoren.

Wat is Business Intelligence?

Business Intelligence kun je steeds meer zien als een paraplubegrip voor onder andere Customer insights, Stock management en Supply Chain intelligence. Dat houdt in dat je met de keuze voor BI kiest om je hele onderneming een boost te geven. Waar een financiële afdeling eerder veel had aan dit soort tools, heeft de Productiemanager dat nu ook. Doordat we standaard al veel dashboards meeleveren, zorgen we voor een kickstart van uw nieuwe productie-strategie op basis van Business Intelligence. Uiteindelijk hoef je dan niet meer naderhand in te grijpen, maar ben je issues voor. Maak jezelf klaar voor de toekomst.