Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI voor Bouwnijverheid

Volg projecten van handtekening tot oplevering
Materieelbezetting met BIRDS Business Intelligence
START MET STANDAARD RAPPORTAGES VOOR BOUW, 
GWW/INFRA EN INSTALLATIETECHNIEK

Business Intelligence voor Bouw

Met Business Intelligence komt data uit verschillende disciplines samen. Zodoende houd je grip op het volledige project. Met BI zie je wat er in het verleden beter kon, controleer je hoe het nu gaat en uiteindelijk zie je wat de voorspelling van de huidige koers is. Van rapportage, naar analyse, naar voorspelling. Onze oplossing is geoptimaliseerd voor iedere rol binnen de onderneming. Zo heeft iedere afdeling het inzicht in de dagelijkse praktijk dat nodig is om processen te verbeteren.

Bekijk de demo

Hoe bouwbedrijven BI gebruiken

BIRDS levert standaard een grote hoeveelheid rapportages in Power BI die direct na implementatie inzicht leveren in operationele, financiële en verkoopresultaten.

Business Intelligence bij De Vries en Verburg

De in Stolwijk gevestigde ontwikkelende aannemer De Vries en Verburg maakte onlangs een stap naar een beter geïnformeerde organisatie. Na de keuze om met de ERP-software van 4PS te gaan werken, kwam de implementatie van ‘BIRDS voor 4PS Construct’ met bijbehorende Power BI rapportages als een logisch gevolg. ‘Het was voor ons heel belangrijk om met een oplossing te werken in Power BI.
Bekijk de hele case
IEDERE ROL BINNEN HET BOUWBEDRIJF VOORZIEN VAN RELEVANTE DATA

BI voor het hele team

Business Intelligence heeft voor iedere afdeling andere voordelen. 

IT

Ga slim om met databronnen
Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Altijd actueel inzicht
Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen.

Operationeel

Weet waar je op moet sturen
Hoe weet je of een proces efficiënter kan? In ieder geval niet door de machines maar gewoon te laten draaien zonder naar de data te kijken. Misschien is er een dalende trend in productie zichtbaar als je iets met de machinedata zou doen.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink