Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Business Intelligence voor Dienstverlening

Waar is je klant mee bezig en hoe help je hen het best?
BIRDS features standaard Power BI voor Microsoft Dynamics en Exact Globe
Dagelijks actueel inzicht in alle essentiële KPI's

Power BI voor Dienstverlening

Als dienstverlenende organisatie wil je je klant zo goed mogelijk kennen. Het bekende 360 graden klantbeeld. Is jouw product wel relevant voor de klant? En welke factoren spelen daar een rol bij? Business Intelligence helpt je onder andere daar antwoorden op te krijgen.

Bekijk de demo

Hoe Power BI de dienstverlening helpt

Krijg een volledig klantbeeld, werk effectiever samen met andere afdelingen en reserveer capaciteit voor voorspelde problemen

Business Intelligence bij Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely werkt met de standaard Data Warehouse oplossing van Hillstar. Ze hebben hiermee een snelle en flexibele manier om bijvoorbeeld de P&L op ieder moment van de dag in te zien. Naast inzicht in debiteuren en crediteuren, is het belangrijk voor Tony’s om te volgen wat de ROI op marketing in de US en UK is.
Bekijk deze klantcase
Iedere rol binnen uw dienstverleningsorganisatie voorzien van data

BI voor het hele team

Business Intelligence heeft voor iedere afdeling andere voordelen.

IT

Ga slim om met databronnen
Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s off the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Altijd actueel inzicht
Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen.

Operationeel

Weet waar je op moet sturen
Hoe weet je of een proces efficiënter kan? In ieder geval niet door de machines maar gewoon te laten draaien zonder naar de data te kijken. Misschien is er een dalende trend in diensten zichtbaar wanneer je deze data analyseert.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink