Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Business Intelligence voor 
Fashion & Retail

Volg voorraad op de voet en plaats het op de plek waar het het best verkoopt
Hillstar levert standaard Business Intelligence voor Microsoft Dynamics en Exact Globe
Volg producten van Leverancier tot klant

Power BI voor Fashion & Retail

Business Intelligence stelt je in staat nieuwe inzichten te krijgen. Er is in veel ondernemingen veel winst te behalen op efficiënter inrichten van het inkoopproces. Door bijvoorbeeld informatie van het Klantcontactcentrum te koppelen aan acties van inkopers, kun je makkelijk zien wat het daadwerkelijke resultaat is. Zie je zoiets gebeuren, dan kun je daar direct actie op ondernemen. Uiteindelijk wil je zoveel mogelijk marge per product overhouden. Onze standaard Business Intelligence-oplossing stelt je daartoe in staat.

Hoe Fashion & Retail Power BI inzet

BIRDS levert standaard een grote hoeveelheid rapportages in Power BI die direct na implementatie inzicht leveren in operationele, financiële en verkoopresultaten.

Business Intelligence bij Skins Cosmetics

Voor een betere vastlegging van resultaten is Microsoft Dynamics NAV geïmplementeerd. ‘Toen de implementatie van NAV in het laatste stadium was, begon ik bij Skins en wilde ik direct starten met BI’. De CEO van Skins Cosmetics Claudia Pouw-Dullaart vertelt waarom en hoe datagedreven werken de organisatie helpt groeien. Skins Cosmetics kwam in 2000 met een nieuw concept op de Nederlandse markt. Het bedrijf verrast haar klanten met beauty producten en geuren van hoge kwaliteit in ruimtelijke, lichte winkels.
Bekijk de hele case
Hillstar Business Intelligence helpt Skins Cosmetics met Power BI
IEDERE ROL BINNEN de Fashion & Retail VOORZIEN VAN RELEVANTE DATA

BI voor iedereen

Business Intelligence heeft voor iedere afdeling andere voordelen.

IT

Alle data in één bron
Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Snel, flexibel en betrouwbaar
Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen.

Sales

Altijd inzicht in verkopen
Weet jij welke voorraad op een specifiek moment en plaats het best beweegt? Zorg er met BI voor dat jouw voorraad altijd op de goede plek staat en er alleen bewegende goederen in de winkel staan. Nooit meer dode of juist out-of-stock.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink