Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI voor (groot-)handel

Weet waar voorraad beweegt en waar juist niet, altijd op het juiste moment
Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe web
WEET WELKE PRIJS JE MOET BETALEN VOOR EEN GEZONDE MARGE

BI voor handel & groothandel

Met Business Intelligence analyseer je snel en flexibel hoe winstgevend acties zijn en of je wel voor de juiste prijs hebt ingekocht. Stuur dagelijks op een zo hoog mogelijk resultaat. Door naar data uit het verleden te kijken, leer je om in de toekomst betere acties te organiseren. Met die data van geboekte resultaten kun je bijvoorbeeld what-if scenario’s maken. Daarmee kun je voorspellend zien wat er gebeurt als je aan de knoppen draait. Zie je iets gebeuren dat niet klopt, dan kun je daar direct actie op ondernemen. Uiteindelijk wil je zoveel mogelijk marge per product overhouden. Onze standaard Business Intelligence-oplossing stelt je daartoe in staat.

Bekijk de demo

Hoe handel & groothandel Power BI inzetten

BIRDS levert standaard een grote hoeveelheid rapportages in Power BI die direct na implementatie inzicht leveren in operationele, financiële en verkoopresultaten.

Business Intelligence bij DO-IT

BI is ontzettend belangrijk om niet alleen naar je eigen organisatie te kijken, maar ook de buitenwereld in de gaten te houden. Door die data te combineren, kom je tot hele interessante inzichten. Doordat we de data centraal hebben vastgelegd, kunnen we heel makkelijk en snel kijken wat onze voorraadposities zijn en welke bewegingen er in het magazijn geweest zijn.
Bekijk deze klantcase
IEDERE ROL BINNEN DE handel VOORZIEN VAN RELEVANTE DATA

Iedereen aan de BI

Business Intelligence heeft voor iedere afdeling andere voordelen.

IT

Eén plek voor alle data
Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Betrouwbare, flexibele rapportages
Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen.

Commerce

Maak beter onderbouwde keuzes
Weet jij welke voorraad op een specifiek moment en plaats het best beweegt? Zorg er met BI voor dat jouw voorraad altijd op de goede plek staat en er alleen bewegende goederen in de winkel staan. Nooit meer dode of juist out-of-stock.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink