Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI voor productie

Maak een vliegende start met kant en klare rapportages in Power BI. 
Power BI voor productiebedrijven
VOLG JE PRODUCT VAN GRONDSTOF TOT AAN DE KLANT

Business Intelligence voor productie

Moderne productiebedrijven sturen dagelijks op effectiviteit en hebben een actueel beeld van alle essentiële KPI’s. Er wordt echter nog veel op onderbuikgevoel gedaan en keuzes zijn niet vaak ondersteund door data. Door alle databronnen bijeen te brengen en te visualiseren, zijn bedrijven in staat om meer flexibiliteit, meer betrouwbaarheid en een efficiënter proces van grondstof tot eindproduct.
Bekijk de demo

Hoe Productiebedrijven Power BI inzetten

Houd grip op productiedoelen, leverbetrouwbaarheid of  omschakeltijd

Business Intelligence bij Rotom

Vroeger haalden we wel wat voorraadinformatie uit ons oude ERP-systeem, maar lang niet zoveel als we nu uit Business Intelligence halen. Daarnaast kunnen we nu bijvoorbeeld veel beter sturen op seriegroottes. Dat zorgt ervoor dat we minder omsteltijd nodig hebben.
Bekijk deze klantcase
IEDERE ROL BINNEN het productiebedrijf VOORZIEN VAN RELEVANTE DATA

BI voor iedereen

Lever relevante inzichten per afdeling en per rol. Zo laat je data voor je werken.

IT

Alle data op één plek
Data uit verschillende bronnen in een oplossing die door een eigen IT-afdeling onderhouden en bijgewerkt wordt. Zo werkt Hillstar’s of the shelf BI-oplossing. Met 100+ standaard rapportages een zeer volledige tool die na implementatie direct inzetbaar is.

Finance

Altijd actueel en betrouwbaar
Het volledige financiële overzicht van uw onderneming, iedere dag actueel en compleet. Met onze Business Intelligence oplossing ziet u iedere dag actueel welke debiteuren een betalingsachterstand hebben, wie u zelf nog moet betalen.

Operations

Stuur slimmer en effectiever
Hoe weet je of een proces efficiënter kan? In ieder geval niet door de machines maar gewoon te laten draaien zonder naar de data te kijken. Misschien is er een dalende trend in productie zichtbaar als je iets met de machinedata zou doen.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink