Talen

Business Intelligence voor de Groothandel

Grip krijgen op je productieproces

Business Intelligence stelt u in staat veel verder te kijken dan nu. Als Inkoop- of Salesmanager zoek je naar de beste manier om grip te houden op de situatie en dagelijks te sturen op een zo hoog mogelijk resultaat. Een groothandel heeft heel veel aan een oplossing dat een belletje af laat gaan wanneer een target niet gehaald wordt. Door simpelweg te kijken naar de verkopen per klant of per branche, kun je makkelijk zien hoe de ontwikkeling door de tijd is. Zie je een dalende trend, dan kun je daar direct actie op ondernemen. Business Intelligence voor Microsoft Dynamics AX en NAV stelt je daartoe in staat.

Wanneer er een week geen order van een vaste klant binnenkomt, gaat er een seintje af bij de accountmanager

Partial-iPad Air Microstrategy van Hillstar Business Intelligence

Wij tonen u graag hoe u zelf met een paar toetsen op uw iPad simpelweg kunt zien wat er die dag kritieke punten zijn. Neem direct actie met de data die dagelijks in de hele onderneming wordt verzameld. Vul uw gegevens hieronder in, dan nemen wij contact met u op over hoe wij u kunnen helpen. Dat kan in de vorm van het toesturen van informatie, het geven van een online webinar of bijvoorbeeld een seminar bij u op kantoor.

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer (optioneel)

Over Business Intelligence

Business Intelligence kun je steeds meer zien als een paraplubegrip voor onder andere Customer insights, Stock management en Supply Chain intelligence. Dat houdt in dat je met de keuze voor BI kiest om je hele onderneming een boost te geven. Waar een financiële afdeling eerder veel had aan dit soort tools, heeft de Productiemanager dat nu ook. Doordat we standaard al veel dashboards meeleveren, zorgen we voor een kickstart van uw nieuwe productie-strategie op basis van Business Intelligence. Uiteindelijk hoef je dan niet meer naderhand in te grijpen, maar ben je issues voor. Maak jezelf klaar voor de toekomst.

Van der Pol Hillstar BI4Dynamics

Met Business Intelligence van Hillstar hebben we dagelijks inzicht in de belangrijkste zaken, zoals in- en verkopen, productie en omzet-resultaten. Nu kunnen we ook veel beter zien of we op koers liggen om het doel van onze strategie ook daadwerkelijk te behalen. We volgen wekelijks wat er geproduceerd is en kunnen ons direct aanpassen op de resultaten daarvan.

Cups4you werkt met Business Intelligence voor Dynamics AX van Hillstar

We zochten naar betere informatie uit Microsoft Dynamics AX. Business Intelligence stelt ons in staat een stuk flexibeler door onze gegevens te manoeuvreren en analyseren. We kunnen bijvoorbeeld ‘door de tijd’ rapporteren. Dus resultaten van vorige maand tegen die van deze maand afzetten. Vroeger moesten we dan het hele rapport veranderen.

Wij zien Business Intelligence als een mogelijkheid om op een flexibele manier eenduidige informatie te kunnen verschaffen die nodig is voor het runnen van de business. Niet alleen voor de maandelijkse rapportage, maar ook als onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. De kracht van Business Intelligence is dat deze aansluit bij de informatiebehoefte van de business.

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer (optioneel)

Vul je naam en e-mail in, dan bekijken we wat BI bij jou teweeg brengt.