Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Wat onze klanten zeggen

Hoe onze klanten BIRDS inzetten om data te transformeren in inzicht

Lees recensies & bekijk de video's

Wil je weten hoe bedrijven Business Intelligence gebruiken? Hieronder lees je onze klantverhalen. Zij vertellen je onder andere over KPI’s waar zij op sturen en keuzes die ze hebben gemaakt om data om te zetten in groei. Hoe is het implementatietraject verlopen en wat zijn de toekomstdromen. Onze BI-oplossing wordt inmiddels bij veel bedrijven in diverse branches ingezet. Staat er geen bedrijf in jouw branche in het lijstje? Vraag er gerust naar! 

BIRDS voor bouwnijverheid

In samenwerking met 4PS is BIRDS uitgebreid met een omgeving voor bedrijven in de bouwnijverheid die gebruik maken van 4PS Construct. 

BIRDS bij De Vries en Verburg

De in Stolwijk gevestigde ontwikkelende aannemer De Vries en Verburg maakte onlangs een stap naar een beter geïnformeerde organisatie. Na de keuze om met de ERP-software van 4PS te gaan werken, kwam de implementatie van ‘BIRDS voor 4PS Construct’ met bijbehorende Power BI rapportages als een logisch gevolg. ‘Het was voor ons heel belangrijk om met een oplossing te werken in Power BI.

Meer lezen

BIRDS voor food

Snel en flexibel zowel financiële data als operationele gegevens inzichtelijk in Power BI met BIRDS. Onze klanten in food en beverage hebben dagelijks actueel beeld.

BIRDS voor (groot-)handel

Heeft u beeld bij voorraad, inkoop, verkoop en de snelheid waarmee goederen passeren? Onze klanten hebben dagelijks actueel beeld bij de situatie.

BIRDS voor ledenorganisaties

Hoe zorg je ervoor dat leden ook lid blijven? Wij leveren een compleet beeld van alle inspanningen, kosten en ontwikkeling van het ledenbestand.

BIRDS voor fashion & retail

Naast samenwerkingen met diverse ERP-partners in het fashion en retaillandschap hebben wij veel ervaring in deze branche. Bekijk hier een voorbeeld.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink