Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Klantcase KNGF

‘Met BI bieden we onze leden meer relevantie’

Business Intelligence voor Dynamics AX2012

Hoe houd je zicht op al je leden? Het antwoord ligt onder andere in data. KNGF heeft BIRDS ingezet voor meer inzicht.

Quick insights

  • Microsoft Dynamics AX2012
  • Meer relevantie voor leden
  • Slim zicht op finance
  • Meer snelheid in rapportages
  • Beter aansluiten met producten en diensten
Waarom zijn jullie begonnen met BI?

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is een organisatie die 19.000 leden heeft. In Nederland zijn in totaal 30.000 fysiotherapeuten. Het is momenteel niet meer vanzelfsprekend om als fysiotherapeut lid te worden van een organisatie als de KNGF. Daarom moeten wij constant zoeken naar manieren om relevantie te bieden voor onze leden. Inzicht in data helpt ons daarbij.
Waar gebruiken jullie Business Intelligence voor?

Om zo relevant mogelijk te zijn, is het belangrijk dat je weet wat onze leden bezighoudt. Daarom hebben we een app en houden we bij welke pagina’s op onze website goed bekeken worden. Met al die informatie weten wij beter wanneer een lid behoefte heeft aan een specifiek product.

Naast de ledenstatistieken gebruiken we het ook voor finance. Daarvoor is het heel makkelijk, omdat we nu on demand rapportages kunnen draaien en niet veel tijd meer kwijt zijn aan het koppelen van allerlei databronnen.

‘Het krachtige van BIRDS is dat we makkelijk meerdere bronnen hebben toegevoegd.’

Groeit de BI oplossing mee met jullie organisatie?

Het krachtige van BIRDS is dat we na de implementatie van de standaardomgeving redelijk makkelijk meerdere bronnen hebben toegevoegd. Zo komt de data van Google Analytics en de app-data nu ook in het Data Warehouse terecht, waardoor we die gegevens nu ook centraal kunnen gebruiken.
Welke wensen leven er nog binnen de organisatie?

Eigenlijk is de zoektocht naar relevantie voor de leden nooit klaar. We willen dus graag nog meer bronnen toevoegen aan het Data Warehouse. Daarmee kunnen we uiteindelijk ook rapportages met hen delen.

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink