Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Data Warehouse & Power BI

Maak een vliegende start met kant en klare rapportages in Power BI. 
Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe web

BIRDS Datahub

Het data warehouse (DWH) is het hart van uw Business Intelligence-oplossing. We halen de data uit de bestaande databases van Microsoft Dynamics 365 of Exact Globe, schonen het op en vullen het aan. 

Uiteindelijk kunnen we ook nog andere databases in het data warehouse inladen. Zo creëren we dus een heel compleet beeld van uw onderneming in cijfers.

Een groot voordeel, is dat gegevens niet in het data warehouse kunnen worden aangepast. Op die manier werkt dus iedereen met de cijfers afkomstig uit slechts een systeem en voorkom je dat mensen verschillende cijfers voor zich hebben.
BIRDS features standaard Power BI voor Microsoft Dynamics en Exact Globe

VOORDELEN VAN WERKEN MET EEN DATA WAREHOUSE

  • Eén bron van de waarheid
  • Simpel meer databronnen aansluiten
  • Datakwaliteit makkelijk te bewaken
  • Performance businesstoepassingen lijdt niet onder rapportage
  • Legacy data altijd beschikbaar
  • Centraal beheer van rechten en toegang op data

Waarom Power BI & een Data Warehouse

Binnen Power BI zijn diverse mogelijkheden om data te modelleren en er een visualisatie van te maken. Die werken prima, tot er een meer complexe IT-omgeving ontstaat. Dit kan vragen om een centrale invulling van de BI behoefte, waarin data, rechten en rapporten op een éénduidige wijze zijn ingericht en worden onderhouden. Naast de toegenomen complexiteit kan ook de toename van data een reden zijn om te kiezen voor een data warehouse. Power BI kent hierin beperkingen die bij een Data Warehouse worden opgelost.

Een Data Warehouse oplossing zoals BIRDS zorgt er dan voor dat data op één plek samenkomt en geprepareerd wordt voor Power BI. Dat levert een aantal voordelen op. 

Iedere betrokkene krijgt data

Waar nu vaak enkele personen bezig zijn met rapportages in Power BI, kan dan iedereen die er baat bij heeft mee werken. BIRDS zet alle data klaar in het Data Warehouse en de gebruiker geeft simpelweg aan wat hij of zij wil zien.

360 graden beeld

Het combineren van diverse data maakt Power BI krachtig. Maar wel alleen als de koppelingen al zijn gelegd en de gebruiker geen moeilijke queries hoeft uit te voeren. Koppel daarom eenvoudig bronnen in BIRDS.

Altijd snelle rapporten

Ga je live data koppelen in Power BI? Dat kost rekenkracht van Power BI én de databron. BIRDS zet de rekenkracht al in vóór die in Power BI nodig is. Zo blijft zowel de databron als het Power BI rapport goed performen.
Bekijk de demo

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmagic-wandmoondatabaseprinterexitfilm-playcartlocationcalendar-fulllaptopunlink