Hillstar logo web small

Hillstar opent nieuw pand op Landjuweel 1

8 november 2018
Jochen Haalboom

Op 6 november 2018 opende wethouder Marco Verloop van Financiën van de Gemeente Veenendaal het nieuwe pand van Hillstar op Landjuweel 1 te Veenendaal. Omdat kennisdeling centraal staat in de groei van het bedrijf, is de dag aangekleed met kennissessie's verzorgd door Jeroen ter Heerdt (Dutch Data Dude), Felix Verschuren, CFO bij IBH Export en Power BI specialisten van Hillstar.

 

De afgelopen maanden is het nieuwe pand van Hillstar flink onder handen genomen. Het vorige pand werd te klein voor het in rap tempo groeiende team. Op de nieuwe locatie zijn meer overlegplekken, stilteruimten en een bioscoop om met klanten naar de ontwikkelde oplossing te kijken. En misschien af en toe 's avonds een film te kijken...

Farewell Tour van Dutch Data Dude

Jeroen ter Heerdt emigreert in december naar Seattle in de Verenigde Staten. Hij heeft een baan die hij al een tijdje ambieerde, als Program Manager. In zijn rol als Technical Evangelist bij Microsoft Nederland sprak hij regelmatig tijdens onze events en inspireerde onze klanten op een andere manier naar data te kijken. We zijn hem enorm dankbaar voor zijn inspanning voor ons en onze klanten.

ValleyStars

Het pand bestaat uit twee delen. Nummer 1 is volledig door Hillstar in gebruik genomen. Het andere deel is ontwikkeld als flexruimte en kantoorpanden voor startende ondernemers. Onder de naam ValleyStars kunnen ondernemers kiezen voor een plek voor één persoon, een klein team of als uitvalsbasis voor een bedrijf dat in het land meerdere locaties nodig heeft. Samen met de ICTCampus vindt hier ook het Startersloket plaats.

Wij danken iedereen voor hun felicitaties, prachtige geschenken en aanwezigheid tijdens de opening!

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink