Talen

Hillstar verwelkomt nieuwe BI-specialisten

Hillstar verwelkomt nieuwe BI-specialisten

Hillstar verwelkomt nieuwe BI-specialisten

Vandaag verwelkomen we de laatste ronde nieuwe BI-specialisten van 2017. Lisette Menger en Jeroen Poll zijn vanaf 1 december actief in onze BI-wereld. Voor de een een nieuwe wereld die veel nieuwe uitdagingen levert, voor de ander een bekend terrein bij een nieuw bedrijf. Lisette is net afgestudeerd van de HBO-opleiding Bedrijfskunde, Jeroen heeft hiervoor de rol als Procesmanager gehad bij een installatiebedrijf.

De afgelopen maanden zijn er relatief veel nieuwe mensen toegevoegd aan het team. Dat was ook nodig. De vraag stijgt en wordt complexer. Daarom zijn er ook mensen met meer senioriteit aangetrokken. Hun ervaring zorgt ervoor dat opdrachten geroutineerder verlopen. Vorige maand zijn bijvoorbeeld Andrew Law en Richard van der Beek binnengekomen. Zij hebben beide ruime ervaring met Business Intelligence, Dynamics NAV en bijvoorbeeld IoT & Predictive Analytics. Thema’s waar we in 2018 graag meer focus op leggen.

De vraag van de klant verandert. Het afgelopen jaar is de vraag naar Power BI sterk toegenomen. Ons team is klaar om die vraag te beantwoorden. Doordat onze mensen vanaf de eerste release van Power BI aangehaakt zijn, hebben we al veel kennis in huis. Het enthousiasme over het product, is erg aanstekelijk. De nieuwe mensen die we op de Power BI Brigade hebben verwelkomd, zijn allemaal al actief bij onze klanten.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant