Talen

Hillstar wint voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award

Hillstar Business Intelligence wint vierde FD Gazellen Award op rij

Hillstar wint voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award

Ook in 2019 wint Hillstar de FD Gazellen Award! ‘Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op’, aldus Klaas Mollema. ‘Het is een opsteker voor het hele team. We werken natuurlijk dag in dag uit aan de groei van onze klanten en daarmee ook aan onze eigen groei. Deze beloning zien we dan ook als een kroon op ons werk’. 

De FD Gazellen Award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven. Het bedrijf moet minimaal drie jaar bestaan en in die drie jaar ook minstens 20% groei hebben gerealiseerd. Dat Hillstar nu voor de vierde keer in de prijzen valt toont wel aan dat de vraag naar BI groot is.

 

Wat is de FD Gazelle Award?

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen worden opgedeeld naar regio en omzetgrootte (drie categorieën). De snelste groeier binnen elke categorie wint de Gouden Gazellen Award. Meer info en aanmelden voor de uitreiking kan hier!

Wat doet Hillstar?

Hillstar is gespecialiseerd in het leveren van ‘prefab’ actiegericht inzicht in bedrijfsresultaten, ook wel bekend als Business Intelligence. ‘Waar BI vaak synoniem is voor rapportage, gaat Hillstar juist een stap verder. Medewerkers van bedrijven willen niet het traditionele voorraad- of debiteurenlijstje, maar zijn bijvoorbeeld op zoek naar de uitzonderingen in hun debiteurenbestand of magazijn. Nog interessanter wordt het wanneer je systeem aangeeft welke artikelen je out of stock zijn of binnenkort worden. Door strak op KPI’s te sturen, geven we organisaties het vermogen betere besluiten te nemen. Die frisse blik op data maakt Hillstar succesvol.

Wil je meer weten over de standaard BI-oplossing van Hillstar? Lees meer of download een whitepaper!