Hillstar logo web small

Vacature Junior BI Consultant

Ben jij net klaar met je studie of heb je al enige werkervaring als BI consultant? Dan komen wij graag in contact met jou. Voor ons Customer Succes Team zijn we op zoek naar een Junior BI Consultant. Binnen deze afdeling worden al onze bestaande klanten geholpen met hun BI vraagstukken en wensen. De meeste bedrijven die wij met BI helpen, zijn complexe (groot)handel- en productiebedrijven, bouwnijverheid en retailers. Nadat onze collega consultants van het Implementatie Team ons Power BI product bij de klant hebben geïmplementeerd, zorg jij ervoor dat klanten niet alleen tevreden zijn, maar ook blijven! 


Iets meer over Hillstar
Hillstar Business Solutions is een partner voor het MKB en grootbedrijf als het gaat om BI, Analytics, Budgetting, Planning & Forecasting. Met ons eigen product BIRDS ontsluiten we razendsnel Finance–, Sales–, Purchase–, Manufacturing–, Project–, Servicedata via de hub en zetten die om in meegeleverde Power BI Dashboards. Zo geven we onze klanten heel snel het vermogen om betere beslissingen te nemen. Dit doen we met een jong team van 40 collega’s die in normale tijden graag een potje zaalvoetbal spelen en gezellig de week afsluiten in ons eigen Hillstar café. 
Hoe ziet jouw dag eruit? 
Als junior consultant op de afdeling Customer Succes Team heb je een interne functie. Dat betekent dat je een vast aanspreekpunt bent voor onze klanten vanuit ons kantoor in Veenendaal. Dagelijks houd jij je bezig met 1e lijnsvragen en het verbeteren en aanpassen van de BI omgevingen van onze bestaande klanten. Zo zorg je ervoor dat problemen snel worden opgelost en nieuwe ideeën op korte termijn gerealiseerd worden. Je vindt het leuk om functionele vragen te vertalen naar de techniek.

We zoeken een man of vrouw die de volgende punten kan afvinken: 
 • Je hebt een MBO of HBO opleiding richting (bedrijfskundige) informatica afgerond
 • Enige werkervaring in een vergelijkbare functie heeft onze voorkeur maar dat hoeft niet, we kunnen jou de nodige kennis natuurlijk leren op de werkvloer
 • Als je bekend bent met termen zoals Azure, SQL of datawarehouse dan heb je een streepje voor!
 • Ben je bekend met Microsoft AX of NAV? Dan is dat ook mooi meegenomen.
 • Je bent communicatief vaardig, servicegericht en zelfstandig
 • Bij escalaties of in drukke periodes houd je het hoofd koel
 • Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid
Wat wij je bieden:
 • Een uitdagende werkomgeving waar je veel kan leren
 • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket zoals het bijkopen van vakantiedagen
 • Een fijne, informele werksfeer waar veel mogelijk is
 • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen in onze eigen academy, zowel de hard- als softskills
 • Een fulltime dienstverband
 • Als het weer kan: veel leuke uitjes met je collega’s
Ben je enthousiast geworden? 
Solliciteer dan direct, je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek. Twijfel je of het werken bij ons Customer Succes Team wat voor je is? Loop dan eens een dagje met ons mee! 

Neem hiervoor contact op met onze HR-medewerker Romy de Jager via 0318-561055 of romydejager@hillstar.nl. Hopelijk tot snel!

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink