Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI connector voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Koppel Power BI met D365 Business Central en start met kant en klare rapporten
Microsoft Power BI levert standaard slimme inzichten zoals Excel, maar beter

Power BI koppeling voor D365 BC

Met BIRDS voor Microsoft Dynamics Business Central koppelt u Power BI eenvoudig aan uw ERP-omgeving. Doordat BIRDS niet alleen een connector biedt, maar ook een Datahub, maakt het niet uit hoeveel administraties, valuta of productgroepen er worden ingevoerd. Alle data komt eerst op één plek samen en wordt van daaruit gevisualiseerd in Power BI. De hele organisatie kan vervolgens met de standaard rapporten voor verkoop, inkoop, voorraad, finance, projecten en productie aan de slag. BIRDS vertaalt technische namen van tabellen en velden in begrijpelijke termen die voor elke gebruiker. Zo maak je van een overzicht met cijfers waardevolle inzichten.
Meer over BIRDS

Dashboards voor Microsoft Dynamics 365 BC

Uw organisatie heeft behoefte aan inzichten die direct inzetbaar zijn en die snel, flexibel en betrouwbaar laten zien waar actie nodig is. BIRDS voor Microsoft Dynamics 365 Business Central levert daarom kant-en-klare Power BI dashboards en rapporten. Deze rapporten zijn eenvoudig aanpasbaar aan de wensen binnen uw organisatie.
Meer lezen in whitepapers
Hillstar levert standaard Business Intelligence voor Microsoft Dynamics en Exact Globe
Koppeling van Power BI met Dynamics 365

Power BI Templates voor Microsoft Dynamics 365

Voor een betere adoptie van Power BI maken wij regelmatig bedrijfsspecifieke Power BI templates. Die worden opgemaakt in de huisstijl van uw organisatie. Daarmee krijgen ze dezelfde look en feel als de andere tools die u gebruikt.
Meer over Power BI

Consolidatie en benchmarks

Hillstar Power BI Connector voor Microsoft Dynamics 365 Business Central levert inzicht in alle administraties binnen Business Central. Dat biedt de mogelijkheid om gegevens te consolideren of administraties te benchmarken. De connector binnen BIRDS haalt de benodigde gegevens op. Deze worden zodanig gestructureerd dat je met Power BI data visualiseert zoals het u het benodigde inzicht geeft.
Meer over BIRDS
Hillstar Business Intelligence Power BI reports for Dynamics 365 D365 Business Central

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink