Hillstar logo web small

Vacature Microsoft Power Platform Consultant

Heb jij ervaring met het Microsoft Power Platform en wil je deze kennis graag inzetten als consultant om onze klanten te helpen? Zijn termen als Virtual Agents, Power Automate, Dataverse, Dashboards en model-driven apps niet nieuw voor jou? Dan komen wij graag met je in contact. Bij Hillstar blijven we op de hoogte van de nieuwste software en technieken in de wereld van Business Intelligence. Het Power Platform is daarbij een belangrijk onderdeel wat steeds meer ingezet gaat worden. Binnen een team van 12 BI Consultants ga jij aan de slag als Power Platform Consultant. 

Waar kom je te werken? 
Hillstar Business Solutions is een partner voor het MKB en grootbedrijf als het gaat om BI, Analytics, Budgetting, Planning & Forecasting. Hillstar implementeert en beheert haar BI product BIRDS Data & Analytics Hub bij meer dan 200 klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Met BIRDS ontsluiten we razendsnel Finance–, Sales–, Purchase–, Manufacturing–, Project–, Servicedata via de hub en zetten die om in meegeleverde Power BI Dashboards zodat we onze klanten heel snel en betaalbaar het vermogen geven om betere beslissingen te nemen. 

Momenteel wordt er nog veel thuisgewerkt en ontmoet je de meeste klanten digitaal, maar als Power Platform Consultant ben je normaal gesproken werkzaam vanuit ons kantoor in Veenendaal en ben je bij klanten op locatie. Je komt te werken in een jong team van 40 collega’s die altijd in zijn voor een praatje en zodra het weer mag op vrijdagmiddag gezellig de week afsluiten in ons eigen Hillstar café.
Wat ga je doen? 
Als Power Platform Consultant ben jij voor onze collega’s en onze klanten het aanspreekpunt van jouw vakgebied. Je geeft onder andere demo’s en ontwerpt en implementeert het Power Platform bij de klant. Je zal je in het begin met name bezighouden met Power Apps. Het uiteindelijke doel is om het Power Platform in zijn gehele breedte in te zetten. Jij zal daar mede een bepalende rol in hebben. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het geen probleem om trainingen te geven aan klanten. Binnen onze eigen academy ben je bereid om als trainer bij te dragen aan kennisdeling. 

Wat staat er op jouw CV? 
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt een aantal jaar (werk)ervaring met het Power Platform, met name Power Apps
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als (BI) consultant
  • Je hebt ervaring met coachen en het geven van trainingen
  • Je beheerst de Nederlandse taal op professioneel niveau
Wat krijg je hiervoor terug? 
  • Een afwisselende en uitdagende werkomgeving
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto
  • Een fijne, informele werksfeer waar veel mogelijk is
  • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, mede door onze eigen academy
  • Een fulltime dienstverband
Hillstar is continue op zoek naar nieuwe manieren om klanten in hun behoeften te voorzien. Samen met jou en je collega’s zorgen we ervoor dat we blijven groeien, het team verder vorm geven en technologie breder in kunnen zetten. 


Wil jij hier ook onderdeel van zijn en jouw ideeën met ons delen? Mail dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar onze HR-medewerker Romy de Jager. Zij is te bereiken via romydejager@hillstar.nl of 0318-561055.

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink