Talen

Partners van Hillstar BI

Een gedeelde meerwaarde voor partner & gebruiker

Hillstar geeft het vermogen om betere beslissingen te nemen op basis van data. Onze standaard BI oplossing stelt gebruikers in staat hun volledige organisatie in korte tijd op een hoger niveau te laten werken. Daar versterken wij elkaar! Business Intelligence die complementair is aan uw dienstverlening.

Zelf partner worden

Ambassador Partner

Ligt uw dienstverlening niet direct in het verlengde van Business Intelligence, maar ziet u vaak data en rapportage-gerelateerde vragen voorbij komen? Wordt Ambassador van Hillstar & help elkaar verder!

Partner Resources

Reselling Partner

Hebben uw klanten behoefte aan meer inzicht en wilt u hen helpen met een standaard BI oplossing voor Microsoft Dynamics ERP of Exact Globe? Het Reseller Programma is de oplossing. U verkoopt, wij implementeren!

Word partner van Hillstar BI

Implementation Partner

Wilt u zelf in de gelegenheid zijn om onze oplossing in te zetten? Dat kan! We trainen uw team en zorgen voor een solide beheeroplossing. Zo helpt u uw klant zelf, maar hoeft u niet eerst een oplossing te ontwikkelen!

Hillstar biedt partnerships in een vorm die bij jouw en je organisatie past. Van licenties tot volledige dienstverlening.

Van ambassador tot implementation partner

We hebben voor iedere organisatie een passend partnerprogramma. Ga je onze oplossing implementeren? Dat kan! Neem je ons mee in je aanbieding en laat je ons implementeren? Ook die optie is er.

 

Zoek je naar een BI-oplossing die direct klaar is om te verkopen, kies dan voor het Reseller Partnership. We geven je de resources die je nodig hebt om onze standaardoplossing bij jouw klanten te verkopen.

 

Wil je verkopen én implementeren? Daarvoor hebben we het Implementation Partnership. Hierin helpen we jouw organisatie om onze oplossing te implementeren. Jouw mensen, onze oplossing en uiteraard de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Managed Services.

 

Download het Partnership overview hiernaast en ontdek welk partnership het best bij u past!

Download het Partnership overview

Download het partnership overview

  Uw naam

  Uw e-mail

  Bedrijfsnaam

  Verder spreken over partnership opportunities?

  De kracht van ons partnership zit niet alleen in een sterke oplossing. Ook in het voortraject en na de implementatie helpen we jou om klanten het vermogen te geven betere beslissingen op basis van data te nemen.

   

  We bespreken graag met u waarin we u kunnen ondersteunen.

  Teamfoto Hillstar 2019

   Uw naam

   Uw e-mail

   Uw telefoonnummer

   Bedrijfsnaam