Hillstar logo web small

Partners

Hillstar geeft het vermogen om betere beslissingen te nemen op basis van data. Onze standaard BI oplossing stelt gebruikers in staat hun volledige organisatie in korte tijd op een hoger niveau te laten werken. Daar versterken wij elkaar! Business Intelligence die complementair is aan uw dienstverlening.
Icon-Partner-van-Hillstar-180x150
Samen helpen we jouw klanten
Ambassador
Icon-partner-van-Hillstar-Resources-180x150
Samen verkopen en delen in winst
Reseller
Hillstar-icon-partner-worden-180x150
Jouw klanten, jouw implementatie
Implementing
Waarom BIRDS partner worden
Bekijk de video
Van Ambassador tot Implementing Partner
We hebben voor iedere organisatie een passend partnerprogramma. Ga je onze oplossing implementeren? Dat kan! Neem je ons mee in je aanbieding en laat je ons implementeren? Ook die optie is er.

Zoek je naar een BI-oplossing die direct klaar is om te verkopen, kies dan voor het Reseller Partnership. We geven je de resources die je nodig hebt om onze standaardoplossing bij jouw klanten te verkopen.

Wil je verkopen én implementeren? Daarvoor hebben we het Implementation Partnership. Hierin helpen we jouw organisatie om onze oplossing te implementeren. Jouw mensen, onze oplossing en uiteraard de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Managed Services.
Vraag gesprek aan
Company Founded
2012
Clients Total
300+

Waarom BIRDS 
partner worden

Hillstar levert met BIRDS een volledig in eigen huis ontwikkelde BI-oplossing in de Microsoft Dynamics en Exact Globe markt. Daarmee stellen zij zichzelf en partners in staat om een volledig off-the-shelf oplossing neer te zetten en zo een vliegende start te garanderen. De diepgaande kennis van Power BI en de Microsoft BI tooling, maakt Hillstar een betrouwbaar en gedegen partner.
Vraag een kennismakingsgesprek aan en ga met Hillstar in gesprek over BIRDS

  Uw naam

  Uw e-mail

  Bedrijfsnaam

  Welkom bij Hillstar

  Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
  neem contact op

  Contact

  Landjuweel 1
  3905 PE Veenendaal
  The Netherlands
  Contact met SupportContact met Sales
  Hillstar logo web small
  FD Gazellen 2020 logo wit
  Microsoft Gold partner logo wit
  pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink