Talen

Business Intelligence & Analytics in

Power BI voor 4PS Construct

Zet data om in effectieve actie!

Kent u uw actuele onderhanden werkpositie? Dagelijks actiegericht inzicht in projectduur, uren, voorraad en bijvoorbeeld leversnelheden. Zo is iedere rol binnen de onderneming gevoed met informatie waar zij mee verder kan.

 

In veel bedrijven verstaat men de wekelijkse stapel prints als rapportage. Het laat je echter niet zien waar je op moet letten. Met Business Intelligence  zie je in één oogopslag waar jouw focus moet liggen. Met dat inzicht ben je in staat direct verandering te brengen.

Zet getallen om in actie! Ervaar het in de Power BI demo

Power-BI-for-any-device-web Small
Inzicht in alle data binnen 4PS Construct

Voorkom financiële of projectmatige teleurstellingen. Hillstar heeft een standaard omgeving voor 4PS Construct opgebouwd. De modules in de 4PS Construct-omgeving worden automatisch uitgelezen en met elkaar gecombineerd. Daardoor ontstaat een rapportageoplossing waarmee u een 360 graden beeld van de organisatie heeft.

Power BI
Bewaak projecten beter

U ziet in één oogopslag hoe een project ervoor staat. Alle belangrijke KPI’s zijn snel, flexibel en betrouwbaar inzichtelijk. Zie per project, groep projecten of divisies hoe de actuele kosten zich ontwikkelen ten opzichte van geprognotiseerde kosten. Houd bij hoeveel materieel er wordt geboekt en zie aan het eind van een project direct waar de winsten en de verliezen liggen. Doordat u constant op de hoogte bent, is het makkelijker projecten binnen de gestelde marges te houden.

Power BI voor 4PS Construct

Om gevoel te krijgen bij hoe Power BI er bij u uit kan zien, hebben we een demo-omgeving gekoppeld aan Power BI. We hebben een backend ontwikkeld, waarmee u direct na de implementatie met soortgelijke dashboards werkt. De inhoud en layout is volledig aan te passen naar de wensen en standaarden van uw onderneming. Deze dashboards zijn er voor alle onderdelen binnen NAV en 4PS Construct.

Download hier uw brochure voor Power BI voor 4PS Construct

Wilt u meer weten?

Lees de brochure over Power BI voor 4PS Construct! We leggen u in een bondige brochure uit hoe we u helpen meer met data te bereiken.