Talen

Power BI Training

Met Hillstar’s Power BI Training brengen we je in korte tijd naar een volgend niveau

Binnen de Hillstar Academy helpen we onze eigen mensen, maar ook jou naar een volgend niveau op Power BI en SQL. We bieden zowel klassikale eendagstrainingen aan, als incompany trainingen passend bij de vraag van uw organisatie. Kies voor de oplossing die het best bij uw onderneming past.

Zijn jullie net begonnen met Power BI? Dan maken we u in korte tijd wegwijs in de functionaliteiten en opties binnen de BI-tool van Microsoft. Zo ben je in staat je oude Excel rapporten om te zetten in geautomatiseerde Power BI rapportages en is de hele onderneming op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Power BI Basis Training

Wil je met zekerheid mooie Power BI rapportages en dashboards bouwen? Binnen de Power BI Basis Training leren we je in een dag om van data in Excel een Power BI rapport te maken. Een krachtig begin van jouw reis door Power BI!

Power BI Advanced Training

Heb je al de nodige ervaring opgebouwd in Power BI en wil je nu meer complexe rapportages bouwen? Binnen de Power BI Advanced Training geven we je in een dag praktische handvaten om direct aan de slag te gaan!

Duur

1 dag, tenzij anders gewenst

Niveau

Basis & Advanced

Prijs

Vanaf €495,- per cursusdag

Locatie

Veenendaal

Methode

Klassikaal

Certificaat

Einde cursusdag

Waarom kies je voor de Hillstar Academy?

Hillstar is gespecialiseerd in Microsoft Analytics. Onze consultants en developers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft. Dat borgen we in de Hillstar Academy. De trainingen die we voor onze eigen mensen geven, bieden we nu ook klassikaal en incompany aan. 

 

Zo stellen we ook u in staat om in korte tijd gebruik te maken van de volledige set aan mogelijkheden in Power BI en SQL!

Schrijf je in voor een dagtraining bij Hillstar of kies voor in-company