Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI voor Dynamics 365 Business Central

Kant en klare rapportages in Power BI voor direct inzicht. 
Power BI door Dynamics 365 Business Central

Power BI voor D365 Business Central

Bij Hillstar werken we met BIRDS. De standaard Datahub die BIRDS levert, garandeert een optimale datakwaliteit en zet prepareert data voor Power BI. Zo kunnen de pasklare rapporten in Power BI voor D365 Business Central dagelijks actuele informatie laten zien.
  • Beslissingen zijn beter onderbouwd
  • Datastructuur is krachtig, snel en veilig
  • Snelle adoptie onder gebruikers
  • Inzicht in komende kritiekpunten
  • Futureproof Microsoft Analytics technologie
Naar de demo

Kant en klare rapportages

Power BI voor D365 Business Central toont de meest waardevolle informatie. Compleet binnen de uitgebreide set rapportages in Power BI.

In huis development

Onze developers zorgen ervoor dat BIRDS constant up-to-date is en breiden het uit. Zo heeft u altijd de meest actuele technologie.

Self Service

Zelf aan de slag met Power BI? Met BIRDS is het eenvoudig. Iedere gebruiker met de juiste rechten voegt eenvoudig data toe.

Customer success

Voor nieuwe functionaliteit of upgrades van uw ERP systeem staat het Customer Success Team klaar om te assisteren

Schaalbaar & betaalbaar

Klaar voor de volgende stap? BIRDS is gemaakt voor MKB tot grootbedrijf en groeit met uw organisatie mee. 

Wat klanten zeggen

'We hebben alle data nu direct beschikbaar' is wat we vaak te horen krijgen van BIRDS-gebruikers. De  manier waarop zij rapportages maken drastisch is versimpeld. Bekijk hoe wij hen helpen. 
Meer klantcases bekijken

Kant en klare Power BI rapportages voor Dynamics 365 BC

BIRDS levert een standaard set aan voorgedefinieerde rapportages mee. Deze passen we tijdens de implementatie aan om te voldoen aan de specifieke wensen binnen de organisatie. Daarnaast kunnen we additionele modules toevoegen en data uit andere bronnen koppelen en combineren. Zo ontstaat het 360 graden beeld dat u zoekt!
Verkoop Dashboard in Power BI met BIRDS.png

Sales dashboard in Power BI

De verkoopmodule binnen BIRDS laat Sales inzichten zien vanuit verschillende invalshoeken zoals omzet, verkoopbudgetten, kosten, marge, orderboek. En veel meer! Deze inzichten zijn direct beschikbaar in Power BI.
Finance Dashboard in Power BI met BIRDS

Finance dashboard in Power BI

BIRDS biedt nieuwe inzichten in trends in debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen. Naast de standaardrapportages biedt BIRDS een add-on voor budgettering, planning en forecasting in Power BI. 
Voorraad Dashboard in Power BI met BIRDS.png

Inventory dashboard in Power BI

Ontdek trends in aantallen binnen de voorraad per item, tijdseenheid of locatie. De omloopsnelheid van de voorraad is direct inzichtelijk en kan nauwkeurig worden gevolgd tot op transactieniveau. 
Inkoop Dashboard in Power BI met BIRDS.png

Inkoop dashboard in Power BI

Wat is de leverbetrouwbaarheid van leveranciers? Met de standaard inkooprapporten heeft u direct inzicht in hoeveelheden, kortingen, inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast geven de dashboards in Power BI een prognose van de out-of-stock goederen, zodat u op tijd kunt inkopen.
Manufacturing Dashboard in Power BI with BIRDS

Productie dashboard in Power BI

Verkrijg nieuwe inzichten in Productie met de kant-en-klare rapporten van BIRDS. Klik door specifieke gegevens zoals productie-effectiviteit, kosten, en besteedde uren. Combineer eenvoudig resultaten op basis van tijd, locatie, bedrijf, klant en meer.
Project Dashboard in Power BI met BIRDS

Projecten dashboard in Power BI

Weten hoe projecten evolueren is essentieel. BIRDS levert kant-en-klare overzichten en inzichten in productiviteit, projectstatus en bijvoorbeeld  financiĆ«le inzichten. Deze inzichten stellen gebruikers in staat om uitzonderingen eerder te signaleren en in te grijpen. 
BIRDS architectuur Hillstar BI
Van data naar kant en klare rapportages

Hoe werkt Power BI voor D365 BC?

BIRDS is een pakket dat bestaat uit een connector die Microsoft Dynamics 365 Business Central en Power BI verbindt. Tussen D365 BC en de rapportages staat het BIRDS Datahub. Daarin komt de data uit diverse databronnen gestructureerd samen. BIRDS laadt de gegevens daarna in een Tabular model. De voorgedefinieerde Power BI rapportages vullen zichzelf dagelijks met actuele data.
Bekijk de demo

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie oplevert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptoplaptop-phoneheart-pulseselectearthcodeunlink