Hillstar logo web small
Hillstar logo web small

Power BI voor Dynamics AX

Maak een vliegende start met kant en klare rapportages in Power BI. 
Power BI voor Microsoft Dynamics AX

Power BI voor Dynamics AX

Hillstar werkt met BIRDS voor Dynamics AX. Daarmee leveren we een krachtige en complete BI-oplossing voor Microsoft Dynamics AX. Direct na implementatie staat een groot aantal Power BI rapportages klaar voor gebruik. Door volledig gebruik te maken van Microsoft technologie, sluit BIRDS voor Dynamics AX naadloos aan op uw Microsoft ecosysteem!
  • Op tijd inzicht in veranderingen
  • Eén versie van de waarheid door centraal datamodel
  • Snelle adoptie onder gebruikers
  • Eenduidige rechtenstructuur
  • Futureproof Microsoft Analytics technologie
Naar de demo

Kant en klare rapportages

BIRDS levert een complete set standaard rapportages in Power BI. Zo garanderen we een vliegende start.

In huis development

Ons eigen team van developers zorgt ervoor dat BIRDS constant up-to-date is en wordt uitgebreid.

Self Service

Door de krachtige backend kunnen gebruikers eenvoudig zelf aanpassingen maken in rapportages.

Customer success

Het Customer Success Team staat klaar om te assisteren bij nieuwe functies of upgrades naar een nieuw ERP.

Schaalbaar & betaalbaar

Groeit uw organisatie hard? BIRDS groeit mee. Vanaf het prille begin tot multinational.

Power BI rapportages voor Dynamics AX

BIRDS levert een standaard set aan voorgedefinieerde rapportages mee. Deze passen we tijdens de implementatie aan om te voldoen aan de specifieke wensen binnen de organisatie. Daarnaast kunnen we additionele modules toevoegen en data uit andere bronnen koppelen en combineren. Zo ontstaat het 360 graden beeld dat u zoekt!
Verkoop Dashboard in Power BI met BIRDS

Verkoop dashboard in Power BI

De verkoopmodule binnen BIRDS laat Sales inzichten zien vanuit verschillende invalshoeken zoals omzet, verkoopbudgetten, kosten, marge, orderboek. En veel meer! Deze inzichten zijn direct beschikbaar in Power BI.
Finance Dashboard in Power BI met BIRDS

Financieel dashboard in Power BI

BIRDS biedt nieuwe inzichten in trends in debiteuren, crediteuren en grootboekrekeningen. Naast de standaardrapportages biedt BIRDS een add-on voor budgettering, planning en forecasting in Power BI. 
Voorraad Dashboard in Power BI met BIRDS

Voorraad dashboard in Power BI

Ontdek trends binnen de voorraad per item, tijdseenheid of locatie. De omloopsnelheid van de voorraad is direct inzichtelijk en kan nauwkeurig worden gevolgd tot op transactieniveau. 
Inkoop Dashboard in Power BI met BIRDS

Inkoop dashboard in Power BI

Wat is de leverbetrouwbaarheid van leveranciers? Met de standaard inkooprapporten heeft u direct inzicht in hoeveelheden, kortingen, inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast geven de dashboards in Power BI een prognose van de out-of-stock goederen, zodat u op tijd kunt inkopen.
Productie Dashboard in Power BI met BIRDS

Productie dashboard in Power BI

Verkrijg nieuwe inzichten in Productie met de kant-en-klare rapporten van BIRDS. Klik door specifieke gegevens zoals productie-effectiviteit, kosten, en besteedde uren. Combineer eenvoudig resultaten op basis van tijd, locatie, bedrijf, klant en meer.
Project Dashboard in Power BI met BIRDS

Projecten dashboard in Power BI

Weten hoe projecten evolueren is essentieel. BIRDS levert kant-en-klare overzichten en inzichten in productiviteit, projectstatus en bijvoorbeeld  financiële inzichten. Deze inzichten stellen gebruikers in staat om uitzonderingen eerder te signaleren en in te grijpen. 

Wat klanten zeggen

Gebruikers van BIRDS merken vaak direct na de implementatie dat de manier waarop zij rapportages maken drastisch is versimpeld. Wij laten hen aan het woord over hoe het hen geholpen heeft. 
Meer klantcases bekijken
BIRDS architectuur Hillstar BI
Van data naar kant en klare rapportages

Hoe werkt Power BI voor AX?

BIRDS bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de semantische laag waarin de BIRDS Datahub zich bevindt. Daarin komt de data uit diverse databronnen samen en wordt deze gestructureerd. Vervolgens laadt BIRDS de data in een Tabular model en toegankelijk gemaakt voor iedere gebruiker. Daarna wordt het aangeboden aan Power BI. Doordat de rapportages reeds voorgedefinieerd zijn, vullen deze zichzelf dagelijks (of vaker) met actuele data.

BIRDS werkt zowel in een Online als een On Premise omgeving en ondersteunt Microsoft Dynamics AX vanaf AX 2012 en recenter.
Bekijk de demo

Wilt u een persoonlijke demo?

We laten u en uw collega's graag zien hoe BIRDS werkt en lichten direct toe welke voordelen dit voor uw organisatie levert.
Plan een demo

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptoplaptop-phoneheart-pulseselectearthcodeunlink