Talen

Power BI voor SnelStart

Meer grip op processen, trends en ontwikkelingen met Power BI voor SnelStart

Binnen SnelStart houdt u veel gegevens vast. Als voorbeeld nemen we uw verkopen. Op het moment dat zaken goed gaan en het bedrijf groeit, wil je grip houden op een gezonde voorraad. Hillstar heeft in samenwerking met SforSoftware een Power BI-oplossing voor SnelStart ontwikkeld. Met Power BI voor SnelStart zie je op ieder moment van de dag wat actuele verkopen, voorraadstanden en bijvoorbeeld de status van facturen is.

 

We laten u met behulp van Power BI in een aantal simpele dashboards zien waar uitzonderingen zijn, waar aandacht nodig is en waar groeipotentieel zit. 

 

Binnen de standaardoplossing leveren we verkoop en finance dashboards. Onze specialisten koppelen en combineren data uit andere ERP-omgevingen, CRM, WMS of bijvoorbeeld een volgsysteem voor logistiek. Power BI voor SnelStart levert kostbare insights in onder andere:

 

  • Resultaten van vorige maand ten opzichte van actueel?
  • Welke producten presteren beter of slechter dan verwacht?
  • Welke locatie verkoopt de meeste producten?
  • Worden deze verscheept vanaf de beste locatie, of kunnen we dit efficiënter aanpakken?
Hillstar computer met Power BI scherm demo

Ervaar het gemak van Power BI

Klaar voor de toekomst

Met Power BI voor SnelStart heb je de gegevens die je nodig hebt om slim bij te sturen altijd bij de hand. Tooling die gemakkelijk is in gebruik door de volledige integratie binnen de Microsoft Office stack.

Schaalbaar

Meer gemotiveerd om beter te presteren door meer inzicht in eigen handelen. Pas als je ziet wat je doet, weet je wat je kunt doen om beter te werken. Iedere dag weer iets slimmer dan de concurrent.

Kosteneffectief

De beste oplossing, voor de beste prijs. Gartner waardeert Power BI als leider in de branche. Visie op de toekomst en de wijze waarop het uitgerold wordt, worden geroemd en als best gewaardeerd.

Business Intelligence is essentieel voor onze groei

Tony’s Chocolonely heeft grip op finance, sales en marketing met Business Intelligence

‘Tony’s is een snelgroeiend bedrijf. Om die groei te kunnen doorzetten hadden wij niet meer genoeg aan platte data. Om onze keuzes goed onderbouwd te kunnen maken hebben we daarom gekozen om met een Business Intelligence oplossing te gaan werken’.

  • Snel inzicht in het resultaat van Marketinguitgaven
  • P&L in een klik op het scherm
  • Data simpel, intuïtief en interactief weergegeven in Excel

Bekijk de Power BI demo!

Maak een stap naar een goed geïnformeerde onderneming!

Standaard Power BI voor Microsoft Dynamics NAV, AX D365 FO, BC en Exact Globe