Hillstar logo web small

Project Management Officer (PMO)

Weet jij in alle drukte het overzicht te bewaren? Wil jij ervoor zorgen dat consultants op het juiste moment bij de juiste klant worden ingezet? Zoek je een uitdagende functie in de IT-consultancy? Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een Project Management Officer in ons Customer Success Team.

Wat ga je doen?
Als PMO’er ben je een belangrijke schakel in de tevredenheid van klanten over Hillstar. Je zorgt namelijk voor het plannen van onze consultants bij onze klanten. Door op het juiste moment de juiste consultant in te zetten, helpen wij de klant zo snel mogelijk meer inzicht te krijgen in data om zo betere beslissingen te nemen.  Op administratief vlak ben je onmisbaar in het team, want je houdt bijvoorbeeld in de gaten of de SLA dagen in de planning zijn opgenomen en je stelt de SLA maandrapportages op.

Met wie ga je werken?
Je hebt veel contact met de consultants en alle betrokkenen bij de klant. Vanuit ons kantoor in Veenendaal ben jij het aanspreekpunt voor klanten op het vlak van de planning. Het Customer Success Team bestaat uit 12 consultants voor wie je de planning verzorgt. Zelf rapporteer je aan de lead van het team. Je komt te werken in een jong bedrijf met ongeveer 40 collega’s die altijd in zijn voor een praatje en op vrijdagmiddag gezellig de week afsluiten in ons eigen Hillstar café.
Wat kan je verwachten?

Naast een goed salaris:

- Afwisselende en uitdagende werkomgeving
- Fijne, informele werksfeer en leuke activiteiten
- Ruimte om jezelf te ontwikkelen in onze Academy
- Fulltime dienstverband
- En niet onbelangrijk: goede koffie

Over jou

- MBO/HBO werk- en denkniveau
- Een aantal jaar werkervaring als PMO’er
- Communicatief, servicegericht, zelfstandig
- Houdt overzicht en handelt pro-actief
- Spreekt goed Nederlands en Engels

Wil je ook onderdeel zijn van ons gezellige en groeiende bedrijf? Stuur je CV en motivatie naar onze HR-medewerker Romy de Jager: solliciteren@hillstar.nl of 0318-561055

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink