Talen

Summit Europe 2020, ben jij er ook?

Summit Europe 2020, ben jij er ook?

Summit Europe 2020, ben jij er ook?

Van 9 tot en met 12 maart is in Fira Gran Via, Barcelona het grootste Dynamics event van Europa. Hillstar is aanwezig als standhouder en spreker. Het event was eerder bekend als User Group Summit en Power Platform Summit, maar is nu ondergebracht onder de naam Community Summit. Het is dé plek waar Microsoft partners en gebruikers samenkomen om meer uit Dynamics 365 te halen.

Tijdens het event laten we bezoekers zien hoe makkelijk een ready to use BI oplossing te implementeren is en hoe dit als kickstart dient voor uw rapportages. Op onze stand laten we de aansluitend demo’s zien en tijdens onze sessie hoort u over hoe standaard Business Intelligence uw organisatie slimmer maakt. Daarnaast tonen we de kracht van een standaardoplossing. En wanneer er een Build or Buy discussie in de organisatie leeft, laten we zien waarom de Buy beslissing de beste is.

Komt u ook naar Barcelona? Voor klanten is een speciale kortingscode beschikbaar, waarmee u 10% korting op uw toegangskaart krijgt. Schrijf je hieronder in als je in aanmerking wilt komen voor deze korting.

Over ons

Hillstar is een unieke speler in de ISV-markt. Met haar standaard BI oplossing, stellen ze organisaties in staat om in korte tijd een volledige content library in Power BI in gebruik te nemen, zonder eerst lange implementatietrajecten te hoeven voltooien. Sinds 2012 implementeert Hillstar Business Intelligence. Inmiddels zijn zo’n 300 bedrijven gebruiker van deze oplossing.