Hillstar logo web small

Vacature BI Consultant NAV/BC specialist

Ken jij Microsoft Dynamics Navision / 365 Business Central op je duim en wil je jouw kennis graag inzetten als consultant? Of wil jij je gaan verdiepen in het analyseren van data, in plaats van het invoeren daarvan? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die alles weet van het Dynamics Navision / BC pakket en onze klanten daarmee verder kan helpen in de rol van BI consultant. Binnen een team van 12 BI consultants ga jij aan de slag als Navision Specialist. 

Waar kom je te werken? 
Hillstar Business Solutions is een partner voor het MKB en grootbedrijf als het gaat om BI, Analytics, Budgetting, Planning & Forecasting. Hillstar implementeert en beheert haar BI product BIRDS Data & Analytics Hub bij meer dan 200 klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Met BIRDS ontsluiten we razendsnel Finance–, Sales–, Purchase–, Manufacturing–, Project–, Servicedata via de hub en zetten die om in meegeleverde Power BI Dashboards zodat we onze klanten heel snel en betaalbaar het vermogen geven om betere beslissingen te nemen.

Momenteel wordt er nog veel thuisgewerkt en ontmoet je de meeste klanten digitaal, maar als Navision Specialist ben je normaal gesproken werkzaam vanuit ons kantoor in Veenendaal en ben je bij klanten op locatie. Je komt te werken in een jong team van 40 collega’s die altijd in zijn voor een praatje en zodra het weer mag op vrijdagmiddag gezellig de week afsluiten in ons eigen Hillstar café.
Wat ga je doen? 
Als Navision Specialist fungeer je als BI consultant waarbij jij het aanspreekpunt bent van jouw vakgebied en zelf architectuur kunt opzetten en presenteren. Jouw doel is om klanten te helpen bij het inzichtelijk maken van al hun data. Je zorgt voor de implementatie van ons product BIRDS bij nieuwe klanten en vindt het geen probleem om trainingen te geven aan de klant. Binnen onze eigen academy ben je bereid om als trainer bij te dragen aan kennisdeling m.b.t. het Navision pakket.

Wat staat er op jouw CV? 
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring met Microsoft Dynamics Navision / 365 Business Central
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als (BI) consultant, maar dat is niet noodzakelijk. We kunnen jou de nodige kennis leren en je opleiden tot BI consultant. Wel belangrijk is dat je graag contact hebt met klanten.
  • Je hebt ervaring met coachen en het geven van trainingen
  • Je beheerst de Nederlandse taal op professioneel niveau
Wat krijg je hiervoor terug? 
  • Een afwisselende en uitdagende werkomgeving
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een leaseauto
  • Een fijne, informele werksfeer waar veel mogelijk is
  • Veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, mede door onze eigen academy
  • Een fulltime dienstverband
Hillstar is continue op zoek naar nieuwe manieren om klanten in hun behoeften te voorzien. Samen met jou en je collega’s zorgen we ervoor dat we blijven groeien, het team verder vorm geven en technologie breder in kunnen zetten. 

Wil jij hier ook onderdeel van zijn en jouw ideeën met ons delen? Mail dan vandaag nog jouw CV en motivatie naar onze HR-medewerker Romy de Jager. Zij is te bereiken via romydejager@hillstar.nl of 0318-561055.

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink