Talen

Vacature Lead Advanced Analytics & Azure AI

Vacature Advanced Analytics & Azure AI Lead

Wordt jij onze nieuwe MVP? Jij beweegt je het liefst in de meest vooruitstrevende hoek van de Microsoft Azure stack. Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen die spelen op het Azure platform en weet dat daarnaast te vertalen in pragmatische oplossingen. 

Wat je je vrienden vertelt over je werk:

‘’Ik ben helemaal in de wolken van mijn werk en de oplossingen die ik kan bieden aan een klant!’’

Wat je echt doet
Hillstar groeit en daarmee ook het aantal klanten dat wij bedienen. Met ons team bedienen wij ruim 200 klanten. Deze klanten komen uit verschillende branches. De meeste bedrijven die wij met BI helpen zijn complexe productie-, Retail- en (groot)handel bedrijven door heel het land en een enkeling over de grens.  

 

Vanuit onze klanten krijgen wij steeds meer wensen om te rapporteren en analyseren vanuit het Azure platform. Wij richten ons daarmee voornamelijk op de analytics mogelijkheden binnen Azure. Binnen ons team ga jij dan ook aan de slag met het bouwen van klantomgevingen en het optimaliseren en beheren hiervan. 

 

Je werkomgeving
Je zal voornamelijk werkzaam zijn op het kantoor van Hillstar in Veenendaal. Bij Hillstar kom je terecht in een hecht team van ruim 40 enthousiaste, (veelal) sportieve medewerkers. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en vinden we het leuk om af en toe eens een leuke activiteit met elkaar te ondernemen, zoals zaalvoetbal.

 

Door onze groei hebben we al verschillende mooie prijzen in ontvangst mogen nemen zoals de FD Gazellen Award en de ICT award. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de ICT Valley, ICT campus en hebben we mooie samenwerkingen met verschillende hogescholen.

 

Naast de groei van Hillstar is ook jouw groei belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Hierdoor zal je dus volop mogelijkheden krijgen om jezelf op hard- en soft skills gebied te ontwikkelen.

Wat vragen wij

 • HBO denk- en werkniveau
 • Je bent in staat een organisatie op een volgend niveau te brengen op het gebied van Advanced Analytics & Azure AI
 • Diepgaande kennis van Azure AI stack
 • Je bent analytisch ingesteld en communicatief vaardig
 • Je hebt een charismatische persoonlijkheid

 

Wat bieden wij jou

 • De ruimte om MVP te worden
 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving
 • Een marktconform salaris en een prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op zowel hard- als soft skills gebied
 • Een fantastische samenwerking en werksfeer met een enthousiast, jong team
 • Teamdagen en uitjes die je niet wilt missen!
 • Een fulltime betrekking

Met wie houd je contact?

Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Stuur je CV naar solliciteren@hillstar.nl of vul het formulier hieronder in en solliciteer direct met je LinkedIn profiel.

Meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Wim Everts via ons telefoonnummer 0318-561055.