Hillstar logo web small

Vacature Technisch BI Consultant

Breng jij ook graag alle puzzelstukjes bij elkaar tot een mooi resultaat? Heb jij ervaring met SQL opgedaan en ben je op zoek naar een volgende stap? Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een SQL specialist die ons team komt versterken!

Wat je gaat doen
Met jouw rol als technisch BI consultant ben jij de spil tussen data en informatie. Je bent daarmee de brug tussen onze developers en onze functioneel consultants. Je speelt een belangrijke rol in de implementaties van onze BI projecten en zal als BI specialist zelfstandig of met een team aan de slag gaan om de grote hoeveelheid data bij onze klanten om te zetten in nuttige informatie.

Met ons team bedienen wij bijna 300 klanten. Deze klanten komen uit verschillende branches. De meeste bedrijven die wij met BI helpen zijn complexe productie-, Retail- en (groot)handel bedrijven door heel het land en een enkeling over de grens.

Elke klant is weer een nieuwe uitdaging en die pak jij graag met beide handen aan. Jij helpt onze klanten zich te richten op de belangrijke zaken zoals interpretatie van data en het nemen van de juiste beslissingen. Dit doe je door nuttige informatie gestructureerd, betrouwbaar en reproduceerbaar te maken. Hiermee geef jij het bedrijfsleven inzichten om de juiste beslissingen te nemen en om prognoses te maken.
Jouw werkomgeving
In jouw functie zal je zowel bij de klant op locatie, als bij op ons kantoor je werkzaamheden gaan uitvoeren. Bij Hillstar kom je terecht in een hecht team van ruim 40 enthousiaste, (veelal) sportieve medewerkers. Op de werkvloer heerst een informele sfeer en vinden we het leuk om af en toe eens een leuke activiteit met elkaar te ondernemen, zoals zaalvoetbal.

Onze groei heeft ons al verschillende mooie prijzen bezorgd. Zo hebben we inmiddels drie keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen en mochten we de ICT award in ontvangst nemen. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de ICT Valley, ICT campus en hebben we mooie samenwerkingen met verschillende hogescholen.

Naast de groei van Hillstar vinden wij ook jouw groei belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen de Hillstar Academy zal je dus volop mogelijkheden krijgen om jezelf op hard- en soft skills gebied te ontwikkelen.
Wat vragen wij
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt al enige ervaring en bent toe aan een nieuwe uitdaging
 • Kennis van:
 • AX
 • NAV
 • Azure BI stack
 • Je bent analytisch- en communicatief vaardig
 • Data modelleren is voor jou een tweede taal
Wat bieden wij jou
 • Afwisselende en uitdagende werkomgeving
 • Een marktconform salaris en een prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op zowel hard- als soft skills gebied.
 • Een fantastische samenwerking en werksfeer met een enthousiast, jong team.
 • Teamdagen en uitjes die je niet wilt missen!
 • Een fulltime betrekking
Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!
Stuur je CV naar romydejager@hillstar.nl.

Meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Romy de Jager via ons telefoonnummer 0318-561055.

Welkom bij Hillstar

Wij geven bedrijven het vermogen betere beslissingen te nemen op basis van data. Dat doen we door gebruik te maken van Microsoft technologie en onze kant en klare BI oplossing BIRDS.
neem contact op

Contact

Landjuweel 1
3905 PE Veenendaal
The Netherlands
Contact met SupportContact met Sales
Hillstar logo web small
FD Gazellen 2020 logo wit
Microsoft Gold partner logo wit
pencilmoonprinterexitfilm-playlocationcalendar-fulllaptopunlink