Talen

De waarde van data | Sessie met Microsoft & DO-IT Organic Food

Hillstar organiseert de waarde van data

De waarde van data | Sessie met Microsoft & DO-IT Organic Food

De waarde van data veranderd. Het wordt steeds duidelijker dat data een grotere rol speelt, dan wij die nu vaak geven. In data ligt een enorme waarde opgeslagen. ‘De nieuwe olie’, wordt wel eens gezegd. Maar waar olie opraakt, is data oneindig. In het dagelijks leven leren we veel van de data die wij persoonlijk produceren. Maar kijk eens naar de data die binnen uw bedrijf leeft. Wat doe je daarmee? En wat zou je ermee kunnen doen? Speciaal voor de ICTValley/FoodValley hebben we een sessie georganiseerd om inzicht te geven in de ontwikkelingen rondom data en wat Microsoft daarin betekent.

  • Waarom je dit niet moet missen: De rol van data verschuift, zorg dat je weet welke kant het op gaat en wat jij daarmee gaat doen.

  • Wat het kost: Niets voor Hillstar gasten, dus laat weten dat je erbij bent via het formulier rechts.

 

Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein voor de deur.

 

Woensdag 22 maart, 15.30 uur

Jeroen ter Heerdt - Microsoft, Hillstar Business Intelligence

Sprekers

  • Jeroen ter Heerdt, Technology Advisor BI and Big Data at Microsoft

  • Jurrien Roossien, IT Manager & Ambassador at DO-IT

Tijd & plaats

15.30 uur, 22 maart 2017

VONK360, Traverse 3, 3905 NL Veenendaal

Over de Microsoft sessie

Microsoft is constant bezig met data en ontdekt steeds meer toepassingen. Zo werkt er een blinde man bij Microsoft die met behulp van een camera in zijn bril kan ‘zien’ wat zich voor hem bevindt. Door langs het pootje van de bril te ‘swipen’ maakt de camera een foto. De foto wordt naar een database gepusht, daar wordt met miljoenen andere foto’s vergeleken wat er op de foto zou kunnen staan. Het antwoord hoort de man door een klein speakertje in de bril.

Over de DO-IT sessie

De toepassingen die Microsoft bedenkt zijn niet altijd direct te gebruiken in het bedrijfsleven. Maar ook daar heeft Microsoft al heel veel oplossingen standaard klaarstaan. Hoe je daarmee werkt en welke waarde dat toevoegt, vertelt Jurrien Roossien. Hij is IT manager bij DO-IT Organic Food in Barneveld en heeft de afgelopen jaren gezien dat data belangrijker is geworden.

Hillstar Business Intelligence levert waardevolle Power BI rapportages en Analytics

Inschrijvingen gesloten!