Talen

Wij laten jou zien wat jouw data je vertelt. Door daarvan te leren, verbeteren processen iedere dag weer. Ontwikkeling van een bedrijf, persoon en proces. Iedere dag weer een stap verder!

Onze visie

Het doel om data te transformeren naar bruikbare informatie leidt uiteindelijk naar verbetering. Die transformatie is een proces dat zich altijd zal blijven herhalen. Hillstar is de partner die dat proces blijft monitoren en desgewenst ook met u blijft aanscherpen. Op die manier haal je alles uit de data die verzameld wordt en zie je dat de hele onderneming operationeel verandert.

Wij halen veel plezier uit verbetering. Met Business Intelligence en Analytics ben je in staat altijd weer een nieuwe stap te zetten.

Teamfoto Hillstar 2019
Business Intelligence specialist Hillstar wint Onderneming van het jaar 2016

Team van BI specialisten

Delen en leren staan in de kern van ons bedrijf. Hillstar is meer dan een team met BI-techneuten. Onze mensen zijn enthousiast over het werk dat ze leveren. In specifieke kennissessie wordt dat enthousiasme gedeeld en kennis overgedragen aan collega’s. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Je stopt nooit met leren. Dat is de basis van Business Intelligence. Wanneer je een bepaald punt hebt bereikt kijk je naar het volgende. Zo gaat onze ontwikkeling steeds naar een volgend niveau.

Become a part of a winning team!

Hillstar is een bedrijf met een klantgerichte aanpak en onderscheidt zich door het leveren van praktische rapportage-oplossingen waarmee onze klanten inzicht krijgen in hun bedrijfsvoering. Dat heeft de afgelopen periode geleid tot een sterke groei van onze klantenkring. Wij zijn dan ook dringend op zoek naar uitbreiding van ons team met enthousiaste collega’s. Bekijk hier de functies waar wij naar op zoek zijn.