Talen

Referenties van onze BI klanten

Hillstar klanten delen hun succesverhaal

Wil je weten hoe bedrijven Business Intelligence gebruiken? Hieronder lees je onze klantverhalen. Zij vertellen je onder andere over KPI’s waar zij op sturen en keuzes die ze hebben gemaakt om data om te zetten in groei. Hoe is het implementatietraject verlopen en wat zijn de toekomstdromen. Onze BI-oplossing wordt inmiddels bij veel bedrijven in diverse branches  ingezet. Staat er geen bedrijf in jouw branche in het lijstje? Vraag er gerust naar! 

Direct naar jouw branche

BI voor Productiebedrijven

Business Intelligence bij Rotom

Standaard BI voor Microsoft Dynamics AX

Hillstar Business Intelligence heeft BI voor Microsoft Dynamics AX bij Rotom geïmplementeerd. De voordelen van BI waren direct zichtbaar in de verbetering van het inzicht in voorraden, een effectievere productie en meer grip op de financiële situatie. Hillstar levert een snelle en flexibele manier om rapportagemogelijkheden drastisch te verbeteren, voor een kosteneffectieve prijs.

Brink logo Hillstar BI

Brink Towing Systems

Hoe zorg je ervoor dat je altijd op tijd levert? Als internationaal opererend productiebedrijf van trekhaken is op tijd leveren cruciaal. Daarbij is zicht houden op bedrijfsprocessen en op tijd kunnen sturen van essentieel belang. BI voor Dynamics AX helpt Brink daarbij.

Logo VB-airsuspension

VB-Airsuspension

Om hard te kunnen groeien, moet je precies weten waar je moet bijsturen. VB-Airsuspension in Varsseveld heeft met BI voor Dynamics AX direct inzicht in financiën en kan daarmee bijvoorbeeld slim sturen op de gecreëerde waarde per productiemedewerker. 

Genap Waterproof Solutions werkt met Business Intelligence voor Dynamics

Genap Folieconstructies

‘We werken in diverse branches, zoals de weg- en waterbouw, land- en tuinbouw, maar we leveren ook folie voor vijvers en speciale projecten. Wat we maken loopt uiteen van massaproductie tot aan eenmalige unieke producten. Door deze complexiteit hadden we een probleem met de informatievoorziening.

BI voor Bouw

Business Intelligence bij VDR Bouwgroep

Standaard BI voor 4PS Construct/Dynamics NAV

samenwerking tussen Hillstar en 4PS heeft geresulteerd in een standaard BI oplossing voor 4PS Construct. VDR Bouwgroep gebruikt BI voor 4PS Construct om onder andere zicht te houden op geprognotiseerde getallen versus actuele cijfers. Daarnaast hebben ze nu een actueel beeld van de projecten waar zij mee bezig zijn (onderhanden werkpositie). Snel, flexibel en betrouwbaar inzicht.

‘Onze data is nu integraal vastgelegd, iedereen profiteert daarvan’

BI voor Food & Beverage

Business Intelligence bij Tony’s Chocolonely

Meer inzicht in de ROI op marketing

Tony’s Chocolonely werkt met de standaard Data Warehouse oplossing van Hillstar. Ze hebben hiermee een snelle en flexibele manier om bijvoorbeeld de P&L op ieder moment van de dag in te zien. Naast inzicht in debiteuren en crediteuren, is het belangrijk voor Tony’s om te volgen wat de ROI op marketing in de US en UK is.

Business Intelligence bij DO-IT

Rapportage vanuit het ecosysteem van Microsoft

BI is ontzettend belangrijk om niet alleen naar je eigen organisatie te kijken, maar ook de buitenwereld in de gaten te houden. Door die data te combineren, kom je tot hele interessante inzichten. Doordat we de data centraal hebben vastgelegd, kunnen we heel makkelijk en snel kijken wat onze voorraadposities zijn en welke bewegingen er in het magazijn geweest zijn.

Hillstar en Bolletje over Business Intelligence

Business Intelligence bij Bolletje

Eén plek waar alle data samenkomt

Bolletje ging met een big bang na anderhalf jaar live met Microsoft Dynamics AX. Er kwamen vanaf dat moment veel meer data beschikbaar. Van contracten met retailers tot wat er op de distributiecentra gebeurt. Data die de basis waren voor veel nieuwe inzichten. Hillstar hielp de Twentenaren met een Data Warehouse en rapportages die standaard beschikbaar waren.

BI voor (Groot-)Handel

Business Intelligence bij IBH Export

Wat is de prijs per steel? BI geeft het antwoord

Hoe zorg je ervoor dat je weet wat de prijs van een component is, als de gegevens op 7 verschillende plekken staan? Door ze samen te voegen in één Data Warehouse en vervolgens voor dagelijkse sturing rapportages te maken. Zo weet IBH Export iedere dag precies wat de prijs van de bossen bloemen en de planten is en kunnen ze tot op steelniveau op de prijs sturen.

PPC Logo

Plinten en Profielen Centrale (PPC)

Sneller beslissingen nemen op basis van de juiste cijfers in Power BI. Dat is wat PPC heeft bereikt door BI voor Dynamics NAV in te zetten. ‘De ouderdomsanalyse komt nu met een druk op de knop uit NAV’. Daarmee zet PPC de volgende stap naar een datagedreven onderneming!

Abemec logo Hillstar BI

Abemec

Meer grip op productie zorgde bij Abemec voor een productieverbetering van 5%. Door op deze actiegerichte manier met data om te gaan heeft Abemec inzicht in verkoop per vestiging, inkoop, voorraden en onder andere financiën. Hillstar’s BI oplossing stimuleert zo hun groei.

BI voor Ledenorganisaties

Business Intelligence bij KNGF

Hoe bied je meer relevantie voor de leden?

Lidmaatschap van een ledenorganisatie als het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie is niet meer vanzelfsprekend. Hoe zorg je er dan toch voor dat leden zich aansluiten en zich ook gehoord voelen? Business Intelligence voor Microsoft Dynamics AX 2012 helpt KNGF om producten en diensten beter af te stemmen op de behoefte van leden en zorgt er uiteindelijk voor dat zij ook lid blijven.

BI voor Fashion & Retail

Business Intelligence bij Skins Cosmetics

Inzicht in voorraden en verkopen per winkel

Voor een betere vastlegging van resultaten is Microsoft Dynamics NAV geïmplementeerd.  ‘Toen de implementatie van NAV in het laatste stadium was, begon ik bij Skins en wilde ik direct starten met BI’. De CEO van Skins Cosmetics Claudia Pouw-Dullaart vertelt waarom en hoe datagedreven werken de organisatie helpt groeien. Skins Cosmetics kwam in 2000 met een nieuw concept op de Nederlandse markt. Het bedrijf verrast haar klanten met beauty producten en geuren van hoge kwaliteit in ruimtelijke, lichte winkels.

Skins Cosmetics zet Business Intelligence in om slimmere keuzes te maken