Talen

Klantcase VWE

‘We krijgen nu snel inzicht in onze data’

Michiel Remigius Hillstar Business Intelligence

Michiel Remigius, Manager Financiën en Control bij VWE

Welke vraag stond centraal?


‘Hoe kunnen we de informatiedistributie en de samenstelling van rapportages vereenvoudigen? Hoe krijgen we snel de informatie waarop we kunnen sturen? We werken met Microsoft Dynamics NAV en zochten een BI-tool die hier het best bij zou passen’.

 

Waarom kozen jullie voor Hillstar?


‘We kwamen eigenlijk als vanzelf bij ze terecht. Met hun tool bleek de ontsluiting van Dynamics NAV een stuk eenvoudiger. Alleen al omdat je als het ware enorm veel kennis en kunde over NAV ‘meeloopt’. Hierdoor kun je sneller de data ontsluiten en distribueren. We hadden vooraf goed inzicht in de kosten en door de korte implementatietijd was er gelukkig maar een beperkt budget nodig. Dat is niet onbelangrijk!

De ontsluiting van Dynamics NAV is nu een stuk eenvoudiger

Naast de kennis, zijn ook de templates van Hillstar waardevol. Bij andere partijen moet je de structuur van Navisioen zelf goed kennen. Nu konden we deze stappen overslaan. Daarnaast zien we Hillstar ook als sparringpartner voor de inhoudelijke kant van het Dynamics NAV-pakket, zowel ERP als CRM’.

Hoe is jullie vraag opgelost?


‘De reporting werd bij ons voorheen altijd in Excel gedaan. Onze business controllers waren veel tijd kwijt met het samenstellen van de rapportages, in plaats van met analyse van de data. Dat hebben we nu bewerkstelligd. De informatie is nu beschikbaar voor de managers en onze businesscontollers zijn in staat meer toegevoegde waarde te leveren’.

VWE logo Hillstar Business Intelligence

De mobiliteitswens creëert, zowel in Nederland als daarbuiten, een actieve voertuigbranche. Met documenten, data, informatie en financiële diensten optimaliseert VWE de daaraan gerelateerde processen.

VWE is een onafhankelijke, toonaangevende zakelijk dienstverlener, die met gebruiksvriendelijke producten en diensten transparantie en waarde toevoegt aan de processen tussen betrokken partijen binnen de voertuigbranche.