Talen

Business Intelligence Webinars & Seminars

Webinars & Events

Omdat veel bedrijven hun deuren hebben gesloten en Nederland massaal thuiswerkt, organiseren we momenteel BI-webinars. Dat zijn korte online bijeenkomsten. Schrijf je in voor deze informatieve sessies en blijf zo toch op de hoogte van het laatste op (Power) BI vlak!

 

We nemen je mee in Best Practices en laten je zien hoe je in korte tijd veel inzichten uit Dynamics NAV, AX, D365 FO & BC en Exact Globe haalt.

Planning, budgeting, forecasting in Power BI by Hillstar

Datum

5 juni 2020 | 10.00 uur

PLANNING EN FORECASTING IN POWER BI

Met Power BI is rapportage simpel, maar kunt u tot nu toe niet terugschrijven naar het datamodel om scenario’s te bekijken. Met Visual Planner kunt u dat!

Next step in Power BI by Hillstar

Datum

9 juni 2020 | 10.00 uur

NEXT STEP IN BI

Hoe zorgt u ervoor dat uw BI-omgeving mee gaat met de laatste ontwikkelingen? Tijdens deze sessie tonen we u onder andere de nieuwe Power BI dashboards in BIRDS!

Power BI voor Dynamics NAV by Hillstar

Datum

11 juni 2020 | 10.00 uur

POWER BI VOOR D365 FO/AX

Tijdens deze sessie laten we u zien hoe je op een flexibele en betrouwbare manier een complete set aan standaard rapportages in Power BI aan D365 FO koppelt.

Power BI voor Dynamics AX by Hillstar

Datum

16 juni 2020 | 10.00 uur

DIRECTE UITROL VAN POWER BI OP D365 BC/NAV

Haal het maximale uit D365BC, NAV en Exact Globe met BIRDS dashboards in Power BI! Leer tijdens deze sessie hoe u een vliegende start maakt.

Volg een on-demand Webinar

Tijdens dit webinar laten we u in een kwartier zien hoe u in korte tijd een volledige standaard Power BI omgeving neerzet. Alle essentiële rapportages die u nodig heeft binnen uw organisatie vindt u terug binnen deze standaard. We zoomen in dit kwartier in op sales en finance rapportages.

Andere events

BIRDS voor TCOG

Op 7 juli nemen we u mee in de inhoud van BIRDS voor TCOG. De standaard BI oplossing voor de fashion & retail. Bekijk de Power BI dashboards. 

Klantupdate BIRDS

We vertellen u over de laatste updates in BIRDS en de standaard Power BI content. Daarnaast kunt u andere gebruikers spreken om slimmer gebruik van BI te maken.

Summit Europe

Kom naar het grootste event voor Dynamics gebruikers in Europa. Dit jaar is Summit Europe in Fira Gran Via, Barcelona! Hillstar is sponsor. Als klant kunt u er met 10% korting naartoe. 

Leer meer over Power BI, gebruikersadoptie van Business Intelligence en dashboarding

Hillstar organiseert vaak Business Intelligence events. De bezoeker brengen we in duidelijke stappen bij hoe hij of zij verbetering kan doorvoeren binnen hun onderneming. Omdat we up-to-date onderwerpen behandelen, kom je altijd met de nieuwste informatie op kantoor.

 

Bij Hillstar zijn we allemaal enthousiast over de mogelijkheden die BI biedt. Dat enthousiasme delen we graag. Kies het evenement dat het best bij uw behoefte aansluit en leer wat de volgende stap in BI is!

Of u nu al jaren gebruik maakt van Dynamics NAV, AX, D365FO of bijvoorbeeld Business Central, onze BI-oplossing geeft iedere afdeling in bedrijven het inzicht te geven waar ze al tijden naar uitzien. Door onze diepgaande functionele kennis, kennen wij de waarde die KPI’s hebben. Wij zetten data om in gebruiksvriendelijke rapportages die organisaties het vermogen geven betere keuzes te maken. Inmiddels is BIRDS bij honderden bedrijven een waardevolle toevoeging op de Microsoft Dynamics of Exact Globe omgeving. Sales, Finance, Supply Chain maar bijvoorbeeld ook productie worden hiermee met waardevolle en actiegerichte data gevoed.

Kennis maken met ons, onze partners of onze oplossing? Laat een berichtje achter of schrijf u in voor één van de events. In een uur tijd laten wij u online de meest basale functies van het systeem zien en kunt u alle vragen stellen die er in u op komen.

Hillstar Power BI specialisten

Voor direct contact met een van onze accountmanagers kunt u mailen naar sales@hillstar.nl.