Talen
Bekijk jij de situatie vanuit verschillende perspectieven?
Aan het afstuderen of net afgestudeerd?

Schrijf je in voor Hillstar’s Young Data Program en maak de stap van student naar BI-professional!

Wie zijn je collega’s?

Wij zijn Hillstar. We groeien hard en zoeken daarom mensen die ook graag willen groeien. Onze aanpak onderscheidt zich doordat we praktische rapportage oplossingen leveren waarmee de klant inzicht krijgt in de bedrijfsvoering. Onze klanten zijn daar erg blij mee.

Ben jij of ken je de persoon die wij zoeken, laat het ons weten. Stuur een e-mail met cv naar solliciteren@hillstar.nl onder vermelding van de vacature waar je op reageert.

Sluit de BI vacature niet aan op jouw profiel? Stuur dan toch je CV naar ons op. Wij staan open voor ‘open sollicaties’ en wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor HBO (bedrijfskundige) Informatica studenten.

Voor wat voor bedrijven ga je werken?
Richard Groenendal, Manutan

Richard Groenendal, Director Finance & Control Manutan

Waarom je bij Hillstar solliciteert

Groei staat bij Hillstar centraal. We nemen onze klant mee in een ‘Data-journey’. Ze beginnen met het analyseren van het verleden. Na een succesvolle implementatie en een gevorderde BI-volwassenheid, weet de klant meer over de toekomst.

 

Om onze klanten mee te nemen in deze ontwikkeling, moeten wij constant aan onze eigen ontwikkeling werken. Dat doen we in de vorm van kennissessies en teamdagen waarbij we het aangename met het noodzakelijke combineren.

Team van BI-specialisten & Power BI experts Hillstar